Zadovoljna.si
Erotične zgodbe

Brane, pomagaj!

Med seksom ga skoraj ne čutim ...

Brane Kastelic
29. 06. 2012 12.56
30

Brane, ojla. Stara sem 20 let in sem pred tremi meseci izgubila nedolžnost s svojim fantom. Sem imela že par fantov, a nobenemu nisem toliko zaupala, da bi z njimi seksala. Nimam nekih problemov s samopodobo, čakala sem na tistega tapravega. S fantom imava res dober odnos, skupaj sva že skoraj pol leta, le v postelji je nastal problem. Med seksom ne uživam in mi tudi nikoli ne pride, ni ravno to, kar sem pričakovala. Med samozadovoljevanjem in oralnim seksom nimam takih problemov in uživam. Med samim seksom pa se skoraj dolgočasim, včasih ga skoraj ne čutim. Fant se trudi, da bi mi prišlo, poskusila sva različne položaje, ampak enostavno ni efekta. On s svojimi bivšimi ni imel teh problemov, torej je problem v meni. Kaj naj? LP Balance 20

Erotične zgodbe
Erotične zgodbeFOTO:

Ojla, Balance 20! Najprej pohvala, ker si čakala na “tapravega” fanta – moškega, ki si mu zaupala. Prvi moški lahko odločilno, dobro ali slabo, vpliva na žensko seksualnost. Upam, da še misliš, da je tapravi, čeprav je v postelji, kot praviš, nastal problem.
Tudi ti si, prosim, preberi odgovore/nasvete drugim bralkam s podobnim problemom (bralkam, ki ne doživljajo orgazma med občevanjem). Dobra novica je, da doživljaš orgazme med samozadovoljevanjem, še boljša pa, da jih doživljaš tudi med oralnim seksom, kar pomeni, da fant ve, kaj dela.
Rekel bi ti, da zaradi neizkušenosti – po treh mesecih – iz muhe delaš slona, če se tvoj problem ne bi od sorodnih razlikoval po tem, da se med občevanjem “skoraj dolgočasiš”. Najbolj me skrbi to, da “ga skoraj ne čutiš”.
Če bi kaj takega rekla seks veteranka pri petdesetih, ki že trideset let seksa z istim moškim, bi jo razumel. Pri dvajsetih in po šele treh mesecih seksa je to veliko težje razumeti. Se pa dogaja.
Ne vem, koliko veš o penisih glede na to, da si izgubila deviškost pred kratkim, vendar vseeno: misliš, da ima tvoj fant bolj majhnega ali bolj tenkega (kar je huje)? Če skoraj ne čutiš … seksa, je možno, da skoraj ne čutiš ali da ne čutiš dovolj penisa.
Če je tako, potem izbirajta položaje, v katerih boš imela nogi čim bolj skupaj.
Drugi razlog je morda ta, da si že pred občevanjem doživela orgazen (to najbolje veš sama) med oralnim seksom, ki ga omenjaš in da sodiš med tiste ženske, ki si ne želijo več kot enega orgazma, po katerem jih mine veselje do seksa in se zato začnejo dolgočasiti in komaj čakajo, da pride tudi moškemu (znajo te celo priganjati, da pohiti). Da ga skoraj ne bi čutile … hmmm, to pa se bolj malokrat dogaja. Se pa.
Po treh mesecih in prvem partnerju je veliko prezgodaj za to, da bi začela razmišljati o tem, da ne boš nikoli doživljala klitoralnega orgazma. Njegove trditve, da z drugimi puncami pred teboj “ni imel teh problemov”, morda držijo, morda pa tudi ne.
Moj nasvet: ne samozadovoljuj se nekaj časa, v predigri pa ne pojdita do tvojega konca med oralnim seksom, ampak začnita občevati, ko boš zelo vzburjena in blizu orgazma. Med odnosom (če ti to prija, saj nekaterim ne) pa nadaljujta z draženjem klitorisa.

Rubrika Brane, pomagaj! je namenjena vsem, ki so potrebni ... nasveta, ideje, seksa ... Svoje vprašanje nam lahko zaupate tukaj.
 

KOMENTARJI (30)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399