'Med seksom nikoli ne doživim orgazma'

Brane Kastelic
04.11.2019, 8:08
0
Pozdravljeni! Imam težavo, in sicer med seksom nikoli ne doživim orgazma (izjema oralno), če se samozadovoljujem, pa ga doživim hitro. Tudi če med seksom izvajam enako kot med samozadovoljevanjem, ne pomaga. Enako se je dogajalo z vsemi tremi partnerji. Partner naredi res vse, a brez uspeha. Da dodam, s partnerjem sva noro zaljubljena, strastna, vendar očitno ne dovolj, da bi me to popeljalo do vrhunca. Kakšen nasvet? Hvala in lp!

Pozdravljena!

Zaljubljenost in strast sta prav gotovo pomembni podlagi orgazmičnega seksa, a vseeno je ključna tehnika. To, da doživljaš orgazme oralno (s partnerjem) in ročno (sama s seboj), ne pa tudi med spolnim odosom (občevanjem), nama pove dve reči: da si zelo lepo orgazmična pa tudi, da je za tvoj orgazem absolutno ključen (kot pri večini žensk, pa to samo mimogrede) klitoris.

Nasveti: preidita z oralnega seksa na občevanje, ko boš zelo blizu orgazma, božaj klitoris med občevanjem (ali naj ga boža on), kot ga božaš med samozadovoljevanjem, izberita položaje, v katerem je klitoris deležen božanja, trenja, ne grobega drgnjenja partnerjeve sramne kosti, ki je po navadi primerno oblazinjena (prej ali ti ali on primerno odprita tvoje sramne ustnice, da se klitoris ne bo skrival za njimi), pa bosta do cilja prišla en-dva-tri. Pa nobenih panike, sekiranja in hitenja, ker se še ni zgodilo (to je samo vprašanje kratkega časa), ker se bo. Vsak čas. Srečno!

PREBERI ŠE
Brane, pomagaj!

Brane Kastelic - Zadovoljna.si
Brane Kastelic - Zadovoljna.si