Zadovoljna.si
Erotična zgodba

Brane, pomagaj!

Mislim, da moja punca hlini orgazem

Brane Kastelic
22. 08. 2012 06.00
6

Zdravo, Brane ... S punco sva skupaj dva meseca in po končanem seksu se mi vedno dozdeva, da je vse orgazme, ki jih je doživela, zaigrala. Brane, kako vem, da punca dejansko ne zaigra orgazma? V sebi čutim nekaj, kar mi govori, da nisem bil dovolj dober in da ženska, ki zaigra le-tega, želi povedati, da je uživala, kar ni res ... Kronar

Zdravo, Kronar! Nič nisi napisal o tem, zakaj punco sumiš, da igra ograzme? To 'čutiš v sebi'? 'Nekaj ti govori, da nisi bil dovolj dober'? Si preveč samokritičen? Ne krivi sebe. Vsaj ne avtomatično.
Če si že bil z žensko/ženskami, ki so s teboj doživljale prave orgazme, potem bi moral precej hitro prepoznati zaigrane orgazme, čeprav so nekatere ženske zelo dobre igralke orgazmov. Za oskarja ... Večkrat, ko ga igrajo, boljše so. Ker gre za pomembno temo, ki mislim, da si jo prvi načel, bom nekoliko zgovornejši kot ponavadi.
Če jih tvoja res igra, še daleč ni edina, Kronar. To, kar je najbolj neverjetno, je, da raziskave zelo dosledno kažejo, da celo sedemdeset odstotkov žensk pogosto igra orgazem.

Zakaj igrajo? Razlogov je veliko. Ker so neorgazmične, ali ker zelo težko doživljajo orgazem in ne želijo, da bi moški to vedel, vsaj na začetku razmerja. Ker želijo, da bi seks, v katerem ne uživajo, čim prej minil. Ker želijo zaradi takšnega ali drugačnega razloga narediti dober vtis na moškega, s katerim so šle v posteljo. Ker jim zaradi določenega razloga ni za seks, pa so nanj vseeno pristale, da ne bi njen moški dobil 'surle'. Ker seks traja premalo časa, da bi doživele orgazem, pa tega ne želijo pokazati moškemu (orgazmične ženske potrebujejo tam od deset minut do pol ure seksa, da jim pride). Ker ne znajo moškemu, s katerim spijo, pokazati ali povedati, kaj potrebujejo med seksom, da bi doživele orgazem. Menda je prav veliko tega zadnjega razloga. Same so največje 'oškodovanke', vendar z igranjem delajo škodo tudi razmerju. Resnica prejkoslej pride na dan. Moški misli, da dela vse prav, nenadoma pa mu ženska sredi kakšnega prepira zabrusi nekaj na temo, pa še to ti bom povedala, da mi nikoli ne pride s teboj ... To mora biti zelo hudo za moškega, za razmerje pa je pogosto lahko usodno.
Tebe, Kronar, najbolj zanima, ali je igralka ali ne. Kar nekaj je znamenj, po katerih veš, da je orgazem zaigrala ali res doživela. Različne ženske se različno odzivajo, ko jim začne prihajati. Nekatere so tihe kot miške, mižijo in se osredotočajo na to, kar čutijo po telesu, druge so glasne – nekatere dobesedno vpijejo – in ti res zapičijo nohte v hrbet. Nekatere tudi hlipajo, celo jočejo. Če med orgazmom govorijo, govorijo zelo malo in zelo nerazumljivo, omenjajo boga (o, moj bog!) , mamo (mati moja!), nekatere mlajše rade ponavljajo tudi besedico šit (tudi Slovenke). Če govorijo daljše in dolge zelo jasno razumljive stavke, gotovo igrajo ... Malo pred orgazmom njeno telo otrpne, se morda zvije, napne. Mnoge dobijo rdečico na licih in/ali prsih, pa tudi drugje po telesu. Mnoge imajo bolj rdeče ustnice. Nekatere se začnejo hitro potiti. Večini tik pred orgazmom zadrhtijo/se tresejo stegna. Vse pospešeno dihajo. Utrip srca se jim poveča. Vroče dlani imajo, topel trebuh. Suha usta. Zamegljen in izgubljen pogled. Pri mnogih lahko čutiš krče v nožnici. Vsakih nekaj sekund. Vsem med orgazmom še bolj otrdijo bradavice. Če jim ne, skoraj zanesljivo niso doživele orgazma in so ga zaigrale. Po orgazmu razmeroma hitro uplahnejo. Pri veliki večini se klitoris tik pred orgazmom potegne vase (to lahko lepo spremljaš med oralnim seksom, če greš do konca), takoj po orgazmu pa je klitoris zelo občutljiv in si zato želijo, da se ustaviš, tudi če tebi še ni prišlo, ne pa pribijaš kot trapast, kot se ne bi zgodilo nič. Če si kljub orgazmu še naprej želi pribijanja tudi ona in ti še naprej odločno prihaja nasproti, je orgazem skoraj zanesljivo zaigrala ...
Kot moški se tudi ženska takoj po orgazmu počuti začasno izčrpana, dremava in brez energije. Če je po orgazmu polna energije, takoj vstane ali hiti pod prho in podobno, ga je skoraj zanesljivo zaigrala. Če začne takoj po orgazmu veliko govoriti, posebej o temah, ki nimajo nobene zveze s seksom, je bil to zaigran orgazem. Zadovoljena ženska po pravem orgazmu počasi molče uživa poorgazmično blaženost, če kaj reče, pa je to kratka pohvala ljubimca. To vidiš tudi v očeh, nasmehu, žarečih licih. Po orgazmu so čustvene, želijo si nežnih dotikov moškega, s katerim so ga doživele. Rade se nežno objamejo, rade so blizu tebe. Če si ne želi nobenih dotikov in se odmakne daleč od tebe, je orgazem skoraj zanesljivo zaigrala. Če ji je vseeno ali ti po sočasnem orgazmu zaspiš, je svoj orgazem gotovo zaigrala. Bolj ko njeni orgazmi spominjajo na hollywoodske in pornografske orgazme, bolj verjetno je, da so zaigrani. In tako naprej, Kronar. Mislim, da sem ti dal več kot dovolj gradiva za to, da boš že ob naslednji priložnosti ugotovil, ali igra ali ne. Najboljši 'test' pa je vedno odkrit pogovor ... Čim prej tem bolje. Obema bo nerodno, vendar prejkoslej ne bo šlo drugače.
Erotična zgodba
Erotična zgodbaFOTO:


 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368