Zadovoljna.si
Imate težave s prostato?

Brane, pomagaj!

Moj fant ima pri 21 letih težave z erekcijo

Brane Kastelic
16. 07. 2012 11.46
1

Imam problem. Mojemu fantu, med spolnim odnosom spolni ud kar upade in se ne dvigne več, star pa je 21 let. To se mu dogaja že kar nekaj časa. Prosim za nasvet. Lp, Pikica

Imate težave s prostato?
Imate težave s prostato?FOTO: iStockphoto

Pikica, premalo si mi povedala, da bi ti lahko svetoval kar koli drugega kot to, da ti svetujem, da obišče zdravnika in mu – to gotovo ne bo lahko, je pa nujno – pove, kakšno težavo ima(ta). Predvsem nisi napisala, po kolikem času mu upade, kaj in koliko naredi(ta) za to, da bi ga ohranila pokonci, in za to, da bi ga ponovno dvignila, kakšna je razlika med zdaj in prej...  Imam več vprašanj kot ti...   
Ne morem ugibati, povedal pa ti bom tole: pri 21-tih letih bi mu moral ud med spolnim odnosom upasti samo v primeru orgazma. Si prepričana, da mu ne upade zato, ker mu pride hitreje, ko bi rad(a), pa ti to skriva? Saj veš, kaj se zgodi, ko moškemu pride? Hkrati ejakulira. Skratka: obstaja dokazni »materijal« za orgazem. Če bi bila upadlost penisa posledica orgazma, bi se mu moral ud pri 21-tih letih hitro spet hitro dvigniti: čez največ dvajset minut bi moral biti, posebej ob primerni tvoji pomoči, spet kot partizanski spomenik. Pokončen in ponosen.

Rubrika Brane, pomagaj! je namenjena vsem, ki so potrebni ... nasveta, ideje, seksa ... Svoje vprašanje nam lahko zaupate tukaj.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375