Zadovoljna.si
Sestra

Brane, pomagaj!

Moj največji problem je njena sestra

Brane Kastelic
16. 07. 2012 13.48
9

Pozdravljen Brane,prebiram tvoje odgovore na vprašanja in sem potreben dobrega nasveta. Natanko pred 12 meseci sem spoznal dekle, ki me je prevzela in očarala na prvi pogled. Bile so zelo velike iskrice med nama dobrih 6 mesecev, imela sva se rada in vse je potekalo odlično. Zaupala mi je mnoge stvari, da je bila razočarana v prvem razmerju, da si fant ni vzel nič časa za njo in jo dajal na stran, ter da je odšel na svoje ljubo in se odločil za kariero in njo pustil za sabo. Tukaj je še marsikaj, kar mi je povedala, kar me je prevzelo in se mi je na nek način to tudi zgodilo in sem sočustvoval z njo. Mislil sem, ker sva imela podobne oziroma zelo enake zgodbe, da je pa mogoče to to. Vendar je med nama bilo vse kot rečejo bivši jugovici 'kot med in mlijeko' in je tako tudi bilo. Njena sestra me je opozorila, naj bom dober z njo in naj ne bom tak, kot je bil njen bivši in sem tudi bil zelo odločen, da ne naredim iste napake, ker sem tudi bil v tej situaciji in vem kako je. Jaz sem se potrudil in dal vse od sebe, mogoče sem naredil napako, ker sem ji dal vse iz srca. Karkoli sem za njo naredil, je bilo iskreno in iz ljubezni, ker sem v njej videl vse, kar sem si želel. V njenih očeh sem videl, malce nerodno mi je priznati, vendar sem videl najinega nerojenega otroka. Ali je to bilo podzavestno ne vem, malce je čudno, vendar se zdi resnično in sem videl tudi, da bom srečen z njo. Ko sem ji dal ljubezen, ki je nikoli ni dobila od svojega prvega fanta, sem opazil, da ni bila nikoli tako ljubljena, kot sem jo ljubil jaz. Po šestih mesecih, ko sva šla na morje, je bilo vse super, vendar so se začele težave še preden sva šla na morje, ko se je vmešala njena sestra. Vse je šlo navzdol in konec decembra sva se razšla. Novo leto je praznovala s sestro in ko je prišla nazaj, me je poklicala. V pogovoru sem iz nje izvlekel da ji je sestra rekla naj se me čim prej reši. Vseeno sv se spet dobivala vsak konec tedna na skrivaj, vse do maja in uživala najine trenutke. Vse je bilo super dokler je ni zopet sestra poklicala. Punca je rekla, da ji bo vse povedala, a do danes se to ni zgodilo, ker se je boji. Razočaran88 (op.ur. zaradi dolžine smo pismo skrajšali).

Sestra
SestraFOTO:

Razočaran 88! »Jebem ji sestru«, bi verjetno jezno o tvojem problemu rekli naši nekdanji sodržavljani. Ampak res. Tvoj problem je sestra enkrat v ljubezni na veliko razočarane ženske, ki z njo grdo manipulira. Od nekdaj. Morda ali celo zelo verjetno je imela svoj pomemben delež krivde tudi za razočaranje z bivšim. Pogosteje v taki hudi negativni vlogi nastopa kakšna mama, ki zaradi tega ali onega razloga (strah pred starostjo, na primer) naredi vse za to, da bi hči ostala njena in samska. Tudi starejše sestra znajo na ta način manipulirati z mlajšimi sestrami, vendar manjkrat.  
Tu ni kaj veliko filozofirati, veš: tej ženski, ki jo, če jo še tako ljubiš kot praviš boš moral postaviti ultimat: ali jaz ali tvoja sestra? Žal bo s to gospodovalno ljubosumno sestro morala prekiniti čisto vse stike, vsaj začasno, kajti sicer je vajino razmerje obsojeno ali na to, da bo tako nezdravo »zmešano« kot je bilo do zdaj, ali pa na konec. Občutek imam, da bi bilo najbolje, da odpreš oči in si najdeš novo partnerico. Po možnosti tako, ki ne bo imela sestre. Tole sem napisal bolj zahec ali zares, da bi te razvedril. Ni ti fajn, vendar mi verjemi, da ti bo brez nje kmalu veliko bolje kot ti je z njo. Včasih je v življenju brez veze izgubljati energijo s tujimi bitkami in se zaletavati v zid. Žal.

Rubrika Brane, pomagaj! je namenjena vsem, ki so potrebni ... nasveta, ideje, seksa ... Svoje vprašanje nam lahko zaupate tukaj.

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368