Zadovoljna.si
Penis

Brane, pomagaj!

Moj penis se izgubi v njeni vagini. Je premajhen?

Brane Kastelic
13. 08. 2012 14.34
6

Pozdravljen! Veliko sem že prebral o tem, a me vseeno zanima, kakšno je tvoje mnenje glede velikosti moškega penisa. Punco imam že nekaj let in najini spolni odnosi so redni. Ampak velikokrat med občevanjem pomislim, da je moj korenjak premajhen ... Obremenjujem se s tem in se večino časa med odnosom sploh ne morem sprostiti, ker me to preveč obremenjuje. Pomislek, da je premajhen, je velika nadloga. Ko sem v njej, se mi zdi, da se nekje izgubi in da ga sploh ne čuti. Za odgovor se ti že vnaprej lepo zahvaljujem. Lp, Majjj

Penis
PenisFOTO: iStockphoto

Pozdravljen Majjj, kar nekaj si napisal o svojem domnevnem problemu, samo tega ne, kako 'velikega' imaš. Izmeri ga, dolžino in debelino, in se oglasi še enkrat ... Dobra novica je, da je samo približno pet odstotkov moških, ki imajo premajhne, tako imenovane mikro penise (enajst centimetrov in manj v erektiranem stanju). Približno toliko je tudi moških, ki imajo nadpovprečne (večje od povprečnih petnajst centimetrov).
Že zdaj imam občutek, da imaš povsem nepotrebne skrbi. Napisal si, da imaš že nekaj let punco in da so vajini spolni odnosi redni. Če bi punca bila nezadovolj(e)na, bi se ne samo izogibala rednim spolnim odnosom, ampak bi se pritoževala, ti pa bi mi verjetno omenil njene pritožbe. Zato se sprosti in ne
išči problema tam, kjer ga ni. Verjemi mi, da bi ti že davno povedala, da ga sploh ne čuti, če ga ne bi čutila. Če imaš občutek, da se tvoj v njej 'nekje izgubi', je možno, da je ona 'tam dol' med bolj 'velikimi' ženskami (se da odpraviti z manjšo operacijo). Povej mi več in svetoval ti bom lahko več. Pa ne oziraj se na to, kar bo napisalo tistih nekaj klovnov, ki se tako radi odzivajo na podobne probleme, kot je tvoj. Prav?

Rubrika Brane, pomagaj! je namenjena vsem, ki so potrebni ... nasveta, ideje, seksa ...
 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368