Zadovoljna.si
Dlakav moški

Brane, pomagaj!

Na pomoč! Moj tip ima med nogami 'gmajno'

Brane Kastelic
17. 10. 2012 15.39
64

Brane, pozdravljen! Kot kar precej ljudi, ki ti pišejo, imam tudi sama tegobe. Že kar nekaj časa se videvam z moškim svojih let. Nisva v zvezi, no, on je, jaz nisem, naslednja težava je v tem, da ne vem, kako tipu povedati, da me moti njegova "gmajna" med nogami. Ni urejen, malo bi pa lahko pristrigel stvar, pa uredil tako, da bi bilo vsaj za pogledat, ojej. Tako pa se mi že ob pogledu na goščavo obrne želodec in mu ga sploh nočem vzeti v usta. Jaz sem vedno urejena, tako kot je treba. Večkrat sem mu namignila, da bi lahko vsaj malo dlake skrajšal, pa malo uredil. Začela sem se upirati pri orali, enostavno mi je slabo že na pogled, a ne vem, kako naj mu povem, da naj se hudiča že enkrat zrihta. Po telesu (roke, noge, prsi) ima bolj malo dlak, spodaj pa je, huh, bljak. Imaš morda kakšen nasvet, kako moškemu na lep način, brez da bi mu na hud način stopila na ego, povedati, da je prima dečko, sam spodaj pa je fuj ... aja, imava 26 let. Sunshine81

Dlakav moški
Dlakav moškiFOTO:

Pozdravljena, Sunshine81! Spravila si me v smeh ... Gmajna, huh bljak, fuj. Nasmejal sem se tudi zato, ker sem se spomnil prijatelja iz seksualno domnevno sofisticirane Danske, ki smo ga letos poleti spet neusmiljeno zafrkavali zaradi gmajne, neskončno dolgih dlak, ki jih ima pod pazduho (tako, na oko, bi rekel, od deset do petnajst centimetrov) in po prsih in trebuhu (tam do pet centimetrov). Že na pogled je huh bljak in fuj. Ženske so se zgražale ob misli na stanje med nogama. Nismo ga prepričali, da bi si to gmajno vsaj skrajšal. Problem nekaterih moških, sijoče sončece, je, da so zelo ponosni na svoje dlake, kjer koli jih imajo. Videti bi morale kosmatince na fitnesu: najbolj vzravnano hodijo taki, ki imajo dlake vsepovsod, tudi po hrbtu. Med njimi jih je kar nekaj, ki imajo bolj malo las na glavi. Kakor koli že: nekateri se brijemo vsepovsod, od pod pazduhe prek prsi do mod in urejamo »gmajno« nad penisom. Vem, da imajo nekatere ženske rade tako imenovano »ljubezensko preprogo« (dlake na moških prsih), dvomim pa, da si katera koli želi gmajne pod moškima pazduhama, da o gmajni tam dol sploh ne govoriva. Tudi koren penisa je lahko zelo obraščen in zato mora biti ženskam neužiten. Če bi moški vedeli, kako rade ženske oralno pocrkljajo tudi moda, če so gola in redno obrita, bi počeli tudi to. Toliko na splošno. K tvojemu konkretnemu kosmatemu problemu na sicer prima dečku. Ena metoda je kaznovanje: popolna ukinitev oralnega seksa v vseh oblikah. A ker imam občutek, da to rada počneš, bi s tem kaznovala tudi sebe. Dvomim, da bo njegov ego trpel, če mu boš lepo rekla, da si želiš, da bi se tam spodaj porihtal, ker ti gmajna enostavno ni všeč, saj praviš, da ima toliko let kot ti in je mladenič, te pa je lažje prepričati o tem kot starejše kosmate občane. Rečeš mu, da ga boš veliko več oralno crkljala, če se bo porihtal. Še boljša bolj tenkočutna metoda bi bila: ti mene, jaz tebe. Naj naslednjič, ko bo na vrsti tvoje rihtanje tam dol, to opravi on, ti pa reci, da bi rada porihtala njega. To bo postala seks igrica, na katero bo gotovo pristal. In ga porihtaj tako, da bo po tvojem okusu. Lahko mu tudi namigneš, da je njegov zaradi vseh teh dlak po krivici videti precej krajši, kot je. Potem pa štej sekunde do posega po škarjah in britvici ... Naj ti še naprej sije sonček!
 

KOMENTARJI (64)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368