Zadovoljna.si
Par

Brane, pomagaj!

Moja punca hoče na morju 5-krat na dan

Brane Kastelic
07. 08. 2012 11.55
8

Imam velik problem, spet je poletje in spet se bližajo časi dopustov. Ravno tu se stvar zaplete, imam punco, ki na morju dobesedno ponori. Med letom seksava približno 5-krat na teden, na morju pa bi najraje seksala 5-krat na dan, vendar moj mali prijateljček tega tempa enostavno ne prenese. Prosim, pomagaj mi, saj ne vem, kako bi ji lahko razložil, da ne zdržim, saj smo konec koncev moški tisti, ki nam ponavadi ni dovolj seksa. Za nasvet se ti že vnaprej zahvaljujem. Nesrečnež

Par
ParFOTO: iStockphoto

Nesrečnež, ti temu, da imaš punco, ki bi na morju najraje seksala 5-krat na dan, praviš, da imaš velik problem? Moral bi se podpisati Srečko Srečkovič ... Poznamo tudi veliko »hujše« primer(ke), kot je tvoj(a), ki vsekakor ima nadpovprečni seks apetit. To se na morju rado zgodi. Nekateri si zaradi sproščenosti, sonca in veliko več svetlobe, več energije, obilja gole kože in splošnega dobrega počutja na morju želijo veliko več seksa kot »med letom«.
Ne vem, koliko si star Nesrečnež ... a najmanj tja do štiridesetega leta bi morala biti s tvojim malim prijateljčkom kos temu izzivu.
A kar je, je ... Nasvet potrebuješ, ne pridige. Zato ti predlagam zelo enostavno rešitev. Pomagaj si z oralnim seksom in igračkami, kot je na primer vibrator. Če je ena tistih žensk, ki ima oralni seks samo za predigro in ni naklonjena uporabi igračk, skratka, si petkrat na dan želi tvojega malega prijateljčka, poskrbi za to, da bo petkrat prišla do cilja samo ona, ti pa tolikokrat, kot zdržita s svojim malim prijateljčkom. Skratka: prihrani svoj orgazem (ta je tisti, ki ti jemlje moč, ne pa sama erekcija ali občevanje) za, na primer, zadnji, peti seks dneva, ko bo tvoja draga že skoraj zadovolj(e)na.

Rubrika Brane, pomagaj! je namenjena vsem, ki so potrebni ... nasveta, ideje, seksa ...


 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368