Zadovoljna.si
Seks v kopalni kadi

Brane, pomagaj!

Mojemu fantu ni do seksa ... Pomagaj!

Brane Kastelic
29. 08. 2012 14.29
15

S fantom sem skupaj že 8 let in imava problem že kar dolgo časa. Ni mu namreč kaj preveč do seksa. Včasih imam celo občutek, da sem nimfomanka, ampak potem vidim, da ni tako. Vedno ima nek izgovor, zakaj ne... boli ga glava, trebuh, utrujen je, ni pri volji. Seksava 2-3 krat na mesec in še to največkrat zaradi moje pobude. Velikokrat sploh ne opazi, da stojim naga pred njim ali pa, da mu dajem signale, da si ga želim. Večkrat sva se pogovarjala na to temo. On ne vidi pretiranega problema oziroma nima nič pametnega za povedati. Pravi, da me zelo ljubi in da si ne želi druge. Vse naj bi bilo samo v moji glavi in jaz pretiravam ... Poskušala sem ga ignorirati, potem se trudim, da sem še posebej nežna in pozorna ... rezultat je vedno isti - NIČ. Verjetno boš rekel, naj si poiščem drugega, a ne morem, ker je vmes še nekaj razlogov, zaradi katerih ne morem stran. Samo povej, ali je to normalno, da moškemu pri 30 letih ni kaj preveč do seksa oziroma mu je dovolj 2-krat na mesec? Sicer dobro izgledam, vidim tudi, kako me drugi gledajo. Osamljenost

Seks v kopalni kadi
Seks v kopalni kadiFOTO:

Osamljenost, vprašanje (ne)normalnosti, ko gre za seks, je tako tako, veš: nekaj, kar je nenormalno zame in zate, je lahko normalno za tvojega fanta. Seveda nisi nimfomanka, če si želiš seksati večkrat kot dvakrat do trikrat na mesec. To ne bi bila tudi, če bi si ga želela dvakrat do trikrat na ... dan. Imela si veliko smolo, saj si očitno nabasala na tipa z zelo šibkim libidom, ki se ne ujema s tvojim. Veliko razmerij je v težavah zaradi neujemanja te vrste. Nekaterim uspe najti kompromis: včasih je to dober kompromis, včasih bolj beden. Veš, kaj me pravzaprav najbolj »skrbi«? To, da velikokrat sploh ne opazi, da naga stojiš pred njim ... Pri tridesetih letih bi si te moral tudi po osmih skupnih letih ob pogledu nate, golo in željno, poželeti v približno osmih sekundah. V približno toliko sekundah bi moral na tvojo golo podobno odreagirati njegov penis, moški z erektiranim penisom pa se težko odpove seksu z golo, željno žensko, če ni – to bo zate morda šok, vendar ti to moram povedati – gej, ki si to morda prizna ali pa tudi ne. Tudi vsi ti njegovi izgovori, s katerimi se izogiba seksu, me »skrbijo« in navajajo na misel, da niso gole voljne ženske tiste, ki ga vzburjajo. Ni malo moških, ki živijo z ženskami ali so celo poročeni z ženskami in imajo družine, pa so geji. Nekateri so neaktivni, drugi aktivni. Večina ljubimcev dolgoletnega gejevskega znanca na primer so bili poročeni moški. Ne vem, kako je s tvojim fantom. Morda ima res porazno šibak libido, morda je gej. Ne vem, zakaj »ne moreš stran« (to bi bilo najbolj pametno), prepričan pa sem, da ga – po osmih skupnih letih – z ničimer, kar bo pri seksu vključevalo samo vaju dva, ne boš mogla spremeniti. Ne vem, kaj vse si pripravljena narediti, da bi povečala njegovo zanimanje za seks oziroma na kaj vse bi pristal on. Povej mu, da tako ne gre več naprej, in ga vprašaj, česa si želi. Naj ti pove svoje seksualne fantazije. Če jih ima ... To sicer nerad svetujem, vendar če ne gre drugače in res ne moreš stran, si omisli ljubimca. Preberi si tudi vprašanje, ki ga je poslala Polonca in moj odgovor.

Rubrika Brane, pomagaj! je namenjena vsem, ki so potrebni ... nasveta, ideje, seksa ...

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375