Zadovoljna.si
Blondinka med orgazmom

Brane, pomagaj!

Moji punci nikoli ne pride ...

Brane Kastelic
26. 05. 2012 09.45
18

Zdravo, mene pa zanima, zakaj moji punci nikoli ne pride. Kaj naj naredim, da ji bo prišlo? Mihec – 22

Blondinka med orgazmom
Blondinka med orgazmomFOTO:

Zdravo! Pri 22-tih pa še vedno… Mihec? Ajaj. Veliko premalo si povedal o sebi in svoji punci, da bi ti lahko svetoval kaj konkretnega.
Predvsem ne vem, kaj vse si že naredil, da bi ji… prišlo, ali kaj vse naredi ona, ali kaj naredita skupaj. Ne vem tudi, ali ji je s tvojimi predhodniki prihajalo? Ji pride, če si pomaga sama? Je sploh že kdaj doživela orgazem? Več vprašanj imam kot ti…
Ker si povedal tako malo, nekaj malih nasvetov. Če je težava v tem, da ji ne pride samo med spolnimi odnosi, ima morda (veliko) prekratko predigro. Zato jo (bistveno) podaljšajta in popestrita. Morda imata odnose v položajih, v katerih ženska težje doživi orgazem. Izberite tiste, pri katerih bo draženje klitorisa (ob tvojo sramno kost) med odnosom največje in najbolj intenzivno. Morda bi ji moral med odnosom s prsti božati klitoris. Preveri: nekatere imajo to zelo rade, nekatere pa to samo moti.
Poskusi jo spraviti v orgazmične višave z jezikom, ali prsti ali – nekatere imajo to ljubijo – z vlažno glavico penisa. Najbolj natačni so pri tem še vedno prsti, posebej, če ti bo punca dala zelo dobra navodila. Ali ti kar sama pokazala, kako in kaj…

Rubrika Brane, pomagaj! je namenjena vsem, ki so potrebni ... nasveta, ideje, seksa ... Svoje vprašanje nam lahko zaupate tukaj.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399