Zadovoljna.si
Seks na spletu

Brane, pomagaj!

Moški iz spletne klepetalnice hoče 'zabluziti' z mano ...

Brane Kastelic
16. 11. 2012 10.28
10

Pozdravljeni! S fantom sva skupaj štiri leta in po štirih letih me je zaneslo na klepet. Tam sem spoznala fanta, ki ima družino in je že na začetku izrazil, da ni zadovoljen s svojo punco. Tako sva si dopisovala in tudi mene je začelo mikati. Zdaj si že nekaj časa dopisujeva, on hoče samo zabluziti in tudi jaz si ne želim konca z mojim fantom in neke resne zveze s tem tipom. Z mojim fantom sem se pogovorila, da bi imela t. i. odprto zvezo. Ampak me bega to, da moj fant enkrat reče, naj grem in vse je vredu, in si tudi on dopisuje z drugimi, nato pa si spet premisli in reče, da ne. In to se izmenjuje. Tudi tega se zavedam, da ima ta fant otroka, in če kadar koli izve, otrok tukaj najbolj trpi. Prosim za nasvet. Hvala. MaLa

Seks na spletu
Seks na spletuFOTO: Profimedia

Pozdravljena MaLa, to, kar me najbolj preseneča, v bistvu pa tudi moti, sta velika čustvena praznina in čustveni mrazzzzz, ki veje iz tvojega pisanja. Ker te je po štirih letih zaneslo na klepet in ker si tam spoznala fanta, ki menda ni zadovoljen s svojo punco in hoče samo zabluziti s teboj, si se s svojim fantom, s katerim si ne želiš konca, pogovorila o tako imenovani odprti zvezi... In zdaj bi šla spat s tem tipom s klepeta, s katerim si ne želiš neke resne zveze. Na koncu še mali moralni dodatek o otroku fanta s klepeta. In to je – to? Hladno, racionalno, klinično. Hladnokrvno načrtovanje izvršitve karnalnega dejanja zunaj stalnega razmerja? Glej, MaLa, to, da si šla na klepet in tam spoznala fanta, s katerim bi rada skočila v posteljo, pa tudi to, da si svojemu fantu zato predlagala odprto zvezo, za katero velika večina ljudi ni dozorela in ji ni kos, pomeni, da tvoji stalni zvezi po štirih letih nekaj zelo manjka. Zelo očitno ji manjkajo čustva. Taka velika, močna, kot so strast in poželenje. To, ali tvoji zvezi manjka tudi seksa, vsaj vročega in vznemirljivega, takšnega, kot si ga želimo vsi, veš najbolje ti. Fant s klepeta ti je že na začetku rekel, da ni zadovoljen s svojo punco. Mnogi nezvesti tipi si s takšno trditvijo, ki morda drži, morda pa ne, pomagajo kuriti druge ženske. Tvoj fant enkrat je za odprto zvezo, drugič ne. Zelo logično in naravno. Povedal ti bom zelo naravnost: veliko večino moških mika, da bi ga vsaj tu in tam vtaknili v mednožje kakšne druge ženske, a hkrati jih najbolj skrbi in boli misel, da bi kakšen drug moški vtaknil penis v mednožje njegove ženske. Najbolj jih skrbi in boli misel, da bi bil ta drugi penis večji in boljši, da bi z njegovo pomočjo drugi moški poskrbel za veliko boljše orgazme "njegove" ženske. Odprte zveze so za nekatere pare idealna oblika sožitja, vendar jih ni veliko, ki lahko ležijo v postelji in se pred seksom ali po njem pogovarjajo o tem, kako je bilo z drugimi partnerji in jih to seksualni vzburja. Si prepričana, da si res želiš odprte zveze in da te ne bo bolelo, ko boš vedela, da je fant z drugo žensko, ki ti ga bo – ne pozabi - zelo verjetno poskusila speljati? Najbrž je (moralno) lepo in prav in pošteno, da si fantu priznala, da si si po štirih letih zaželela seksa z drugim (saj gre za to, a ne?) in mu predlagala odprto zvezo, a veliko bolj praktično bi bilo, da bi, če te tako zelo mika, da bi skočila v posteljo s tem tipom s klepeta, ugotovila, ali je to to. Moj nasvet? Usmeri svojo pozornost na svojega fanta in zahtevaj enako. Poskusita oživeti vajino zvezo.
 

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375