Zadovoljna.si
predigra

Brane, pomagaj!

Motijo jo njegovi številni seks fetiši

Brane Kastelic
05. 08. 2014 07.57
17

Zdravo! Najprej pohvale za fenomenalno rubriko. Imam težavo, ki sicer ni katastrofalnih razsežnosti, me pa vseeno moti. Stara sem 34 let in sem poročena 3 leta. Kar me moti v seksu, so moževi fetiši. Oba znava uživati v seksu in si ga pogosto želiva. Tudi sicer se odlično razumeva, sva si blizu. Težave so se začele, ko sva se postopno boljše spoznala in postala v seksu popolnoma sproščena, nekje v prvem letu. Takrat sem spoznala, da ima on številne fetiše. Predvsem na ženske noge in visoke pete, ki jih sicer rada nosim. Vzburi se, če mi lahko liže stopala. To me sicer samo po sebi ne moti, mi pa ne nudi posebnega užitka. Naknadno se je izkazalo, da si želi tudi, da sem dominantna, da mu točno povem, kaj hočem od njega, mu po malem ukazujem, on pa mi streže. Tudi to sva se šla. Nikoli ni želel SM ali česa tršega. Potem si je zaželel zlati dež in bil popolnoma navdušen. V njegovih očeh sem idealna ljubimka, pripravljena na vse, jaz pa se dolgočasim in mi je vse manj do seksa. Težava je v tem, da sem začela pogrešati klasičnega moškega, ki bi me nežno dominiral, ki bi me znal strastno prijeti, zapeljati in poseksati. Vem, da mi boš svetoval, naj se pogovarjava, naj bom iskrena z njim. Lahko sem in vem kaj bo, poskušal mi bo ustreči, ampak to ni to. Ker vem, da mu ni tako dobro, mine tudi mene. V tem pogrešanju tradicionalnega seksa sem skočila čez plot in se zapletla z bivšim ljubimcem, ki ima točno to, kar mi manjka, in bilo je sanjsko. Zdaj si tega želim še bolj in ne morem nehati, igrice, ki si jih želi mož, pa se mi zdijo še bolj otročje in me odbijajo. Ne bi se rada ločila, ker je v vseh pogledih odličen mož in moj najboljši prijatelj. Prav tako sva začela načrtovati družino. Ne vem pa, če bom lahko prenašala njegove želje še naprej, ker se ob njih dolgočasim. Istočasno mi ni do nekega 'mercy sex-a', ker me res popolnoma mine, če vidim, da ni s srcem pri stvari, ampak je to predstava zame. Odkar je dobil svoj sanjski seks, je njemu vse ostalo drugorazredno, meni pa moj ljubimec še bolj seksi. Kako naprej? Bojim se, da ni rešitve.

predigra
predigraFOTO: Thinkstock

Pozdravljena! Hvala za uvodno zelo laskavo pohvalo, ki mi pomeni toliko več, ker se očitno zelo ujemava, vsaj v seksualnem oziru (ker si želiš, da te mož strastno prime, te zapelje in poseksa). Kako sva si po eni strani različna, jaz in tvoj mož, in kako sva si po drugi strani podobna, jaz in ti, ker imava oba rada – kljub razliki v letih – dobri stari tradicionalni seks, s katerim ni narobe nič drugega ko to, da ga je v številnih zakonskih in drugih razmerjih premalo. V tvojem zato, ker je tvoj mož navezan na fetišne zadeve sicer zelo “mehke” vrste, in ker tebe vse te njegove male seksualne radosti, kot sta lizanje stopal ali zlati dež (prha), ne samo dolgočasijo in se ti zdijo smešne ampak, kar je najbolj zoprno, te odvračajo od (tradicionalnega) seksa. Ampak sva si res podobna. Nečesa vseeno ne razumem: zakaj te tako moti, da tebi mož ustreže pri tvojih tradicionalnih željah, če ti njemu ustrežeš pri njegovih resnici na ljubo, v bistvu zelo mehkih netradicionalnih željah, pri katerih gre meni na smeh (se opravičujem vsem, ki jih imajo resno seksualno radi)?

fetiši in seks
fetiši in seks FOTO: Profimedia

V idealnih (zakonskih in drugih) razmerjih bi moški uživala pri istih seksualnih radostih, pa naj gre za seks, pri katerem je moški nežno dominanten, kar je tvoja radost, ali vse to, kar si želi tvoj mož, a večina razmerij žal ni idealnih. Glej, tudi meni se zdijo fetiši tvojega moža smešni, dolgočasni in brezzvezni in vem, da bi šlo na smeh, ne pa na seks, če bi moja najdražja nenadoma želela, da mi namesto običajnega dela telesa liže podplate, ali da uriniram (zlati dež) nanjo. Če bi mi jih, bi se zagotovo smejal, ker imam žgečkljive podplate, ali pa bi jo utegnil zaradi nenadnega refleksnega odziva s podplatom “nokavtirati”. Po drugi strani pa: so moški in ženske, ki si strastno želijo vsega tega, kar si želi tvoj mož in (veliko) več od tega. To, kar se zdaj sprašujem je, ali bi svoji najdražji ustregel, če bi imela kakšne drugačne želje od netradicionalnih in ali bi lahko užival v tradicionalnem seksu z njo, če b vedel, da njej v bistvu na paše?

Odgovor na prvo vprašanje je da, na drugo pa je ne. Dodatno vprašanje: bi v lahko užival v tradicionalnem seksu z njo potem ko bi jo že zadovoljil z netradicionalnim, kakršnega bi si želela ona? Nerad, vendar bi se potrudil. Ti si se odločila za bolj radikalno pot za zadovoljitev svojih želja (ljubimca, ki ga poznaš in o katerem veš, da ti zna ustreči) in te zato niti malo ne obsojam. Niti malo! In razumem, da si želiš moškega, ki te pošteno poseksa, ne pa moleduje za dominanco, zlati dež in tako naprej, ker sem tak kot sem. A razumel bi seveda tudi njega, če bi poiskal drugo v kolikor mu ti ne bi bila pripravljena nuditi, česar si želi. Malce filozofiram, oprosti. Mislim, da ni prav, da si v njegovih očeh ustvarila vtis, da si idealna ljubimka, pripravljena na vse, in da ne ve, da te njegove netradicionalne seksualne zadeve dolgočasijo in da ti je zaradi njih vse manj do seksa. To utegne kmalu pokopati vajin zakon, ki se zelo maje na zelo nezdravih temeljih, kar je razlog za to, da misliš, da ni rešitve (za tvoj zakon?). Bojim se, da imaš prav, vendar obenem mislim, da je 'nefer' do moža, da tega ne ve oziroma, da mu z resnico ne daš priložnosti, da se ti seksualno veliko bolj prilagodi. Na koncu koncev pa je, kot rad rečem, največ odvisno od ljubezni.

Občutek imam, da rešitve ni zato, ker je tvoja ljubezen do moža že zelo popustila! “Odličnost” moškega kot moža, “odlično razumevanje” in to, da je “najboljši prijatelj” nista to kar ženska, vsaj po mojem mnenju, potrebuje za srečo. Če bi bila srečna, ne bi imela ljubimca (ti ga niti malo ne očitam, ne razumi narobe). A verjameš da me zelo zanima, kako se bo tvoja zgodba zapletla ali razpletla. Bodi "zlata" in piši, ko se bo.

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493