Zadovoljna.si
Seksi dama

Brane, pomagaj!

Mož ne seksa z mano, ker sem debeluška ...

Brane Kastelic
23. 07. 2012 14.42
54

Pozdravljen, Brane! To, da si se z nami odločil kramljati o tem in onem, o seksu, o prihajanju ... in odhajanju ..., se mi zdi naravnost čudovito. Pa bom kar skočila na svoj problem. Dolgo časa sem razmišljala, kako naj zapišem naslov, da bo povedal točno tisto, kar me muči. Naj razložim. Stara sem skoraj 29 let. Lani sva se, po devetih letih skupnega življenja, s partnerjem tudi poročila. Vse lepo in prav. Na oko sva res idealen par. Že od nekdaj sva oba debelušna, jaz morda bolj kot on (on je bolj "skala"), jaz pa ena prava oblinasta hruška. Prvo leto skupnega življenja sva seksala kot dva zajčka, super je bilo! Bil je vroč ljubimec, želel si me je povsod, na vse načine, prav tako jaz njega. Za tiste čase bi rekla, da je najin libido bil kar enakopraven. Skozi leta je želja po seksu mojemu možu upadala. Meni pa ... naraščala??? Joj, jaz bi seks, divji, pa nežen in malo drugačen ... karkoli?! Samo, da se bi mi dogajalo. Večkrat razmišljam, zakaj pri vragu več noče? Sem predebela? Nisem seksi? Zase lahko rečem, da se v svoji koži počutim ... seksi! Imam lep obraz, zapeljive zelene oči, blond lase, lepe prsi, vedno sem urejena ..., tudi oblačim se "veselo"... A njemu ni. On me objema, me poljublja, me ima rad, me preseneča s tisoč in eno pozornostjo, le seksal ne bi. Velikokrat sva govorila o tem, a vedno znova dobim isti odgovor: "Pa saj seksava!!! Kaj ti je?! Po mojem je to čisto normalno." Vedno znova mi v glavi odmeva: ne, ni normalno, srček ..., vsake toliko pa res ni normalno ... ali pa je, a meni to ni dovolj, jaz bi šeeeeee?! Priznam, da ko se zgodi ta najin zloglasni seks, je čudovito, on je odličen ljubimec (dvakrat na mesec) in vem, da uživava oba. Torej kje je problem? Zakaj je njegov libido padel na kletno temperaturo Eskimov? Kaj lahko naredim? To, da ga imam najraje na svetu, ne bi niti poudarjala. Hvala za odgovor! Pika Poka

Seksi dama
Seksi damaFOTO:

Pika Poka! Me veseli, da si vesela te nove rubrike "tazadovoljnih", med katerimi bi rada bila tudi ti. Kot si bila nekoč (razvajenim se je še veliko težje navaditi suše). Upravičeno si želiš biti zadovolj(e)na , ker si zaradi vsega, kar si opisala, to več kot zaslužiš.
Tvoji spomini na prvo leto očitno superseksa so očitno zelo živi. Dvakrat na mesec pri tvojih 29-tih letih ni normalno. Normalno bi bilo samo, če bi bila oba zadovoljna s tem, da seksata samo dvakrat na mesec (ali dvakrat na teden, ali dvakrat na dan, ali ...). Kot sem dejal v nedavni razpravi o seksu na Pop Tv, ko je beseda nanesla na razmerje kvalitete in kvantitete: naj bo seks, ki ga imaš samo tu in tam, na primer dvakrat na mesec, še tako kvaliteten, to ne pomeni, da imaš kvalitetno seksualno življenje. Kaj šele bo, saj imaš komaj 29 let in se približuješ letom (po tridesetem), ko imajo mnoge ženske seks najraje.
Zakaj je njegov libido padel na kletno temperaturo Eskimov? To, da bi si debeluška, nima nobene zveze s tem. Če si ga – takšna, kot si! – nekoč zelo seksualno privlačila, pomeni, da si njegov »tip« ženske, in dvomim, da si želi suhic. Poleg tega praviš, da še vedno leta okrog tebe. Zakaj kljub temu vsemu letanju »pikne« samo dvakrat na mesec. Je morda starejši od tebe? Celo veliko starejši od tebe in mu je libido oslabil zaradi let?
Če je približno tvojih let, je zelo nenavadno, da je po devetih letih padel na tako nizko številko (dvakrat na teden je pri tam okrog 29-tih katastrofa), je pa možno, da mu je z leti, kot pri mnogih drugih »poparjenih« moških in ženskah, ki naj bi po tem prednjačile, oslabil libido v dolgotrajnem varnem udobnem razmerju.
Je mogoče, da je imel/ima poleg tebe še kakšno drugo debeluško/debeluške, pri kateri(h) se tako utrudi, da ostaneta zate samo dve rundi na mesec? Možno bi bilo, vendar se mi zdi, da ni imel/nima. Kaj narediti? Ukrepaj tako kot si, ko si se odločila, da mi pišeš. Napisala si »pa bom kar skočila na svoj problem«. Pa kar skoči nanj. In z besedo na dan. Ne daj se odgnati in pregovoriti. Povej mu, da si ga želiš, njega in njegovega. Povej mu to, kar misliš, da »dvakrat na mesec ni normalno«, da bi ti rada dvakrat na teden ali večkrat. Če je odličen ljubimec dvakrat na mesec, bo tudi dvakrat na teden. Mislim, da se je samo polenil in da potrebuje malce dodatne spodbude. Spomni se, kaj ga najbolj razkuri, poglejta skupaj kakšen dober pornič ... s kakšno dobro »debeluško«, organiziraj kakšen »umazan« vikend (posebej uspešni so v hotelih) in tako naprej. Vse kaže, da mora pobuda prihajati s tvoje strani. Pa piši mi, prosim, ali so ti nasveti zalegli.
 

KOMENTARJI (54)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368