Zadovoljna.si
vroča ritka

Brane, pomagaj!

Mož si želi analni seks, vendar me preveč boli

Brane Kastelic
23. 05. 2012 16.35
29

Oj! Mogoče je tole malo neprimerno, ampak vseeno me zanima ... Stara sem 23 let in sem poročena. Sicer sveže, ampak vseeno.Tako kot vsi moški si tudi moj mož želi analnega seksa.To me ni nikoli pretirano vzburjalo, kar se tudi ni spremenilo do zdaj. Sva pa poskušala že nekajkrat, njemu na ljubo, da vidiva, kako in kaj. Ko se vzburja z drgjenjem na moji zadnjici, mi nekako paše. Mogoče samo želja, ko čutim, da je vzburjen. Ampak ko prodre vame, na začetku ni bolečine. Kasneje pa je precej neprijetno in boleče. Kakšen nasvet? Je mogoče res problem v meni, ker mi to ni všeč? LPSončica05

vroča ritka
vroča ritkaFOTO: iStockphoto

Oj, sveže poročena Sončica05! Da si vsi moški želijo analnega seksa? Celo sveže poročeni?
Jaz prav gotovo ne. O tem se znajo vsuti številni komentarji domnevno sofisticiranih ljubimcev, ki imajo analni seks za nekakšen uberseks, nadgradnjo in kaj vem še kaj.
Bolj kot reakcija predvsem resnih gledalcev slabih porničev, ki dosegajo vrhunec z analnostmi, me zanima reakcija žensk.
Reci mi, da sem tradicionalist ali klasik ali karkoli tretjega, vendar sam ne bom nikoli, ampak res nikoli razumel privlačnosti analnega seksa.
Zakaj neki bi ga vtikal … vemo kam, če je tako blizu ta čudovita, vroča, vlažna in voljna … vemo kaj.
Nikoli nisem videl drugega razloga za analni seks, kot je bila hitro potešena radovednost (ne, hvala!) in želja po tem, da ustrežeš ženski. Na svojo srečo poznam zelo zelo malo žensk, ki si želijo analnega seksa. Posebej najboljšim, najbolj vročim analni seks nikoli ni prišel niti na misel.
Problem ni v tebi, Sončica05. Zakaj bi bil seks nekaj “precej neprijetnega in bolečega”? In nekaj, kar bi bilo “njemu na ljubo”?
Praktičnih nasvetov za manj neprijeten in manj boleč analni seks boš na internetu našla kolikor hočeš, če mu res želiš tu in tam ustreči, kar je mimogrede najbrž lepo od tebe.
Vedno sem zagovarjal seks demokracijo: tudi če nekomu paše, da ga vtakne v “auspuh” svojega avta ali v cev sesalca za prah, kot ga je v mladosti menda angleška kosmata prikazen Russell Brand, naj ga vtika. Če sta za to tudi avto in sesalec za prah.
Na kratko: analnega seksa si morata želeti oba. In ne samo eden.
Mislim (oprosti, ampak še kar naprej godrnjam…) sveže poročen s 23-letno bejbo, pa ji teži z analnim seksom …

Rubrika Brane, pomagaj! je namenjena vsem, ki so potrebni ... nasveta, ideje, seksa ... Svoje vprašanje nam lahko zaupate tukaj.

KOMENTARJI (29)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413