Zadovoljna.si
moški v spodnjicah

Brane, pomagaj!

Mu manjka nekaj centimetrov?!

Brane Kastelic
02. 06. 2014 08.22
5

Hey! Malo sem preletela vse probleme, o katerih si že pisal, pa se nekako nikjer nisem našla. Stara sem 25 let. V življenju sem že dosti zadev 'probala', tako da lahko rečem, da na nek način sem se že znorela ... Sedaj pa se pojavi moj problem. Spoznala sem super dečka. Karakterno se zelo ujameva, v vsem se nekako dopolnjujeva in dejansko mi je nekako zlezel pod kožo. Rada preživljam čas z njim. Vse je super fajn, problem pa je v tem, da v postelji sploh ne funkcionirava. Mislim, da mu manjka nekaj centimetrov, poleg tega pa bi on ves čas prakticiral en in isti položaj. Dolgčas. Jaz obožujem seks in da se v postelji dogaja. Ne sme biti vse enolično. Dolgočasi me, da vem, kakšen scenarij me čaka. Kaj narediti? Se oddaljiti, ker seks ni ok? Ali se da tukaj še kaj narediti? lp, Zmedena

moški v spodnjicah
moški v spodnjicahFOTO: Thinkstock

Hey, Zmedena! Najprej oprosti, ker se med že obdelanimi problemi nikjer nisi našla. To bi sicer lahko bilo dobro, če bi pomenilo, da samo tvojemu fantu “manjka nekaj cm” in da samo on seksa “skos v enem istem položaju”. Pa najbrž ne pomeni … Kakor koli že, težko je reči, kaj je slabše: to, da se moški in ženska fantastično ujemata samo v seksu in v ničemer drugem, ali to, da se fantastično ujemata v vsem drugem, v seksu “pa sploh ne funkcionirata”. Tvoj problem pokaže, kako pomemben je dober seks in ujemanje v seksu. Obenem je tudi posledica ljubezenskega srečanja izkušene ženske, ki ve kaj hoče, in seksualno precej nepismenega moškega, ki bi se moral zavedati, da mu manjka nekaj cm in to nadomestiti ali vsaj poskušati nadomestiti s pestro predigro, veliko oralnega seksa in položaji, v katerem bi ga ti bolje čutila. Škoda, ker nisi omenila “skos isti položaj”. Če je ta morda od zadaj na bokih ali kak drug položaj, ki omogoča globoko penetracijo, potem se morda zaveda, da mu manjka nekaj cm in poskuša to v tem položaju nekako prikriti. Če ti kot iskušena ženska, ki se je “znorela” misliš, da mu manjka nekaj cm, potem mu verjetno res manjka, ker dvomim, da si pred njim srečevala samo fante z maxi penisi, ki jih nosi samo približno pet odstotkov moških (toliko kolikor je tudi moški, ki nosijo bolj mini penise). Kaj te bolj moti oziroma kaj te tako zelo moti, da razmišljaš o “oddaljevanju, ker sex ni ok”: so to manjkajoči cm ali predvidljiv ponavljajoči enoličen sex v “skoz istem položaju”? Zrastel mu je kolikor mu je, tako, da se tukaj ne da nič narediti. Seks sam pa je seveda vedno mogoče popestriti. Z marsičem, od obilja oralnega seksa, s katerim ponavadi moški zelo uspešno nadomestijo manjkajoče centimetre, do različnih položajev, v katerih ga boš bolje čutila (če je problem premajhna debelina, izbirajta položaje, v katerih imaš nogi skupaj, če je problem dolžina, položaje, v katerih je penetracija bolj globoka) in seks igračk (vibratorji, umetni penisi zate primernega obsega in tako naprej). Seks bi morala popestriti z vsem tem, česar si želiš ti, saj je on očitno povsem zadovoljen z obstoječo rutino. Ker si ti “taizkušena”, boš morala ti prevzeti pobudo in ga voditi in usmerjati. Se ti bo dalo? Koliko časa se ti bo dalo? Bo on za vse to? Tega ne vem, odvisno pa je predvsem od tega, koliko ga imaš rada. Ne strinjam se s tem, da ljubezen premaga vse ovire, marsi kakšno pa. Tvoja je ena izmed najvišjih ovir, a če je ne boš poskusila premagati, nikoli ne boš vedela, ali je bila premagljiva. Brez njegovega stoodstotnega sodelovanja seveda ne bo šlo.

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493