Zadovoljna.si
Seks - 2

Brane, pomagaj!

Mucika potrebuje nasvet za perverzni seks

Brane Kastelic
30. 07. 2012 11.26
7

Brane, pomagaj!! S fantom sva skupaj že leto in pol, skrbi me seks med nama. Ponavadi sva preživljala čas skupaj čez vikende in sva imela spolne odnose kar petkrat, sedaj pa seksava samo še dvakrat. Skrbi me, da se me je naveličal ali mu nisem več dovolj privlačna ali ga ne zadovoljim dovolj. Poskusila sva vse možne načine, ki obstajajo, ali mi lahko svetuješ kaj novega, kaj bolj perverznega?!!! Mucika

Seks - 2
Seks - 2FOTO: Thinkstock

Mucika, draga! Samo še dvakrat čez vikend!? To je – po skupnem komaj letu in pol in če med tednom ne seksata – res (pre)malo in razumem tvoje skrbi. Pravzaprav tudi »petkrat čez vikend«, kot sta prej, ni ravno kdo ve kako veliko, če med tednom nista. Posebej, če sta mlada, kar sklepam po tvojem pisanju (ob tej priložnosti prosim bralce, ki pišejo za nasvet, naj navedejo leta, svoja in partnerjeva, ker so pomembna za pravi nasvet). Pričakoval bi, da bi – tja do štiridesetega leta – pari, ki imajo radi seks in med tednom nimajo priložnosti za seks, za vikend, ki se začne v petek zvečer in konča v nedeljo zvečer, uživali tako veliko posteljnih radosti, da ne bi vedeli, kolikokrat se je zgodilo. Dvomim, da sta v letu in pol in samo čez vikende poskusila vse možne načine, ki obstajajo. Sploh pa – saj ne gre za večno uvajanje nečesa novega in perverznosti, posebej pri parih, ki so skupaj tako malo časa, kot sta vidva. Po abstinenci čez teden bi tudi vse staro čez vikend moralo biti kot novo, in kot ti temu praviš, perverzno. Kaj perverznost sploh je? Okusi so zelo različni in možno je, da nekaj, kar je perverzno zame, zate ali za tvojega fanta ni nič posebnega. Nekaj drugega ne štima. Mlad moški se po letu in pol in po abstinenci med tednom ne more naveličati seksa z mlado žensko, posebej, če jo ima rad/je zaljubljen vanjo. Že pogled na njeno goloto bi moral biti dovolj velika »novost«, da bi si je želel kar naprej. Zato pomisli, kaj vse je drugače, kot je bilo takrat, ko sta po petkrat in si bila zadovoljna?
Postavil ti bom več vprašanj, ti pa razmisli o tem, kaj bi utegnilo veljati za vaju. A zdaj čez vikend seksata samo dvakrat, ker čakaš na njegovo pobudo? Nikar ne čakaj. Ko se ti seksa, mu to pokaži: postavi se mu z muco pred oči, na skrivaj si sleci hlačke in se skloni, tako da jo bo nepričakovano videval, povej mu, da imaš mokro, sleci se pred njim in mu reci, da ga boš počakala v postelji, vzemi mu ga iz hlač in pocrkljaj, pred njim glej dober pornič ... In tako naprej in nazaj.
A seksata samo dvakrat, ker on ne more večkrat? Je mogoče, da se med tednom izčrpava s kakšno drugo? Ali morda z ročnimi deli?
Možno je tudi, da je to ... to, da sta ta dva seksa čez vikend oziroma v enem tednu dovolj za njegov ne kdo ve kako močan libido, ki je oslabel/se ustalil na dejanskih obratih.
Možno je tudi, da se te je naveličal in mu nisi več privlačna. Sama veš, kaj to pomeni, a ne? Da te nima več rad.
 

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368