Zadovoljna.si
Ljubezen na FB

Brane, pomagaj!

Na FB sem se zaljubila v veliko starejšega. Kaj naj naredim?

Brane Kastelic
15. 05. 2012 10.22
5

Brane! Imam velik problem! Stara sem 18 let in sem se zaljubila v fanta, ki je 16 let starejši od mene. Osebno ga ne poznam, sva prijatelja na Facebooku. Ne upam se mu priznati svojih čustev, ker ne vem, kako bo reagiral. Mislim, da sem mu tudi jaz všeč, ampak nisem povsem prepričana. Kaj naj naredim? Petra

Ljubezen na FB
Ljubezen na FBFOTO:

Petra! Pozabi… ga! Če ga lahko… Ta “fant” je moški, star 34 let, ki ga ne poznaš osebno. Razlika v letih je moteča, ker je velika, posebej zaradi tvojih osemnajst let, vendar to ni tisto, kar me najbolj moti. Moški in ženske se lahko in se zaljubljajo v starejše in mlajše, tudi veliko starejše in veliko mlajše ženske in moške, vendar… ali se lahko zaljubimo v nekoga, ki ga osebno ne poznamo, v njegove ali njene fotografije? Recimo, da se lahko. Navsezadnje je na milijone punc “zaljubljenih” v Brade Pitte in Johnnyje Deppe, vendar to ni to. To ni prava ljubezen. Ne zaljubljamo se samo v to, kar vidimo, ampak tudi to, kar čutimo, kar občutimo, kar doživimo. Tip je lahko na fotkah in v besedah sanjski, v resnici pa je nočna mora. Kaj veš ti o tem moškem? Ne vem, kaj veš o njem, a kar koli je napisal na Facebooku ali tebi osebno je lahko res, ali pa tudi ne. Te kuri? Tako, da sama ne veš? Zato previdno, Petra! Če ga ne moreš pozabiti – bodiva praktična - se mu pač razkrij, pa bova videla, kako bo odreagiral… A preden bi se morebiti dobila z njim, se mi absolutno oglasi, da se pogovoriva o njegovi reakciji. Velja?

Rubrika Brane, pomagaj! je namenjena vsem, ki so potrebni ... nasveta, ideje, seksa ... Svoje vprašanje nam lahko zaupate tukaj.
 

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368