Zadovoljna.si
Moj fant je devičnik

Brane, pomagaj!

Na pomoč! Moj fant je še devičnik ...

Brane Kastelic
15. 05. 2012 15.16
10

Živjo. Imam problem in ne vem, kako bi ga rešila, zato se obračam nate. S fantom sva skupaj skoraj 3 mesece in vse je super, ampak nisva še imela spolnih odnosov in ne vem, kaj naj si mislim o tem. Jaz sem stara 18, on pa 24 in kolikor vem, je on še devičnik. Ne vem, ali se on tega boji ali noče. Kako bi ga lahko pripravila do tega? Kaj naj naredim? lpRožica

Moj fant je devičnik
Moj fant je devičnikFOTO:

Živjo, Rožica! Po približno treh mesecih je, vsaj po mojem, pri vajinih letih (posebej njegovih) in v današnjih hitrih časih že pravi čas za spolne odnose. Posebej, če je vse drugo super. Domnevam, da po treh mesecih (in ker je vse drugo super!) že veš, da je heteroseksualen, saj bi bil lahko razlog za to, da noče ali se boji spolnih odnosov, homoseksualnost.
Seveda ne vem, kaj si do zdaj že naredila za to, da bi šla do konca oziroma kako intimna sta že bila: sta se samo poljubljala, božala in ljubkovala ali sta že prešla na tako imenovani “težki petting”, ki ponavadi prej ko slej vključuje tudi božanje in “ljubkovanje” spolovil, lahko pa tudi oralni seks. Če je ostal devičnik do 24. leta, ima najmanj en razlog za to. To je lahko ena ali več slabih izkušenj s preveč agresivnimi ženskami (tudi take so in danes jih je več, kot jih je bilo nekoč), to je lahko samo pretirana sramežljivost ali pomanjkanje samozavesti. Z leti – do 24. – sta se samo povečevali. Morda ima bolj majhnega ali ravno nasprotno, zelo velikega, pred katerim so – resno mislim, Rožica! – ženske v preteklosti bežale. Morda ima problem, kot je prehitri izliv. Morda ti že veš, da je z njim tam dol vse v redu in so problem samo slabe izkušnje, ki ponavadi obremenjujejo ženske, vendar tudi moški nismo obvarovani pred njimi.
Če je tako, potem počasi, ne hiti … pripravi se. Velikokrat pozabljamo, da je za mnoge, ponavadi ženske, pomembno tudi nekaj, čemur jaz pravim predigra predigre: priprava okoliščin in okolja. Zdi se, da to pri vama on veliko bolj potrebuje kot ti. Primeren dan in trenutek, primeren kraj in atmosfera, primerna svetloba in glasba. In seveda: primerne besede. V tvojem primeru ni primernejših: “Tako zelo si te že želim. Ne morem več. Rada bi se ljubila (želim si iti do konca s teboj) …” In tako naprej. Pa srečno, Rožica. Bodi v cvetju!

Rubrika Brane, pomagaj! je namenjena vsem, ki so potrebni ... nasveta, ideje, seksa ... Svoje vprašanje nam lahko zaupate tukaj.

 

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413