Zadovoljna.si
ljubezen

Brane, pomagaj!

Na večer, ko sva se spoznala, je prespal pri drugi

Brane Kastelic
29. 06. 2012 13.03
1

Fant mi je lagal! Ne vem če vam bo moj problem res tako resen kot je meni, a vseeno... Na večer, ko sva se z fantom spoznala, je šel potem prespat k drugi punci, naslednje jutro pa meni pisal, kako me pogreša! Ko sem ga vprašala o tem, če je imel kakšno punco po tem, ko sva se midva spoznala, mi je lagal in zanikal, da ne ... To sem izvedela po enem letu, ko sva bila skupaj ... Potem mi je povedal, da ni hotel uničiti tega kar imama, da sem jaz tista prava, in da me ni hotel izgubiti... Jaz pa mu preprosto ne zaupam več, kot sem mu prej, ker se počutim tepka!!! Sedaj sva še vedno v razmerju, jaz ga ljubim, a si hočem ustvariti zaupljiv spoštljiv odnos. Nočem da me ima za budalo. POMAGAJ MI, DA BOM VEDELA KAJ STORITI, oziroma kaj bi vi naredili na mojem mestu? LP Šami

ljubezen
ljubezenFOTO: iStockphoto

Šami, “tukaj” sem zato, da pomagam. Razumem te. Ko nekoga, ki ga ljubiš, ujameš pri laži, ti ne more biti vseeno, posebej, če imaš občutek, da te ima za, kot praviš ti, za budalo.
Tudi to, da je po večeru, v katerem je “(za)kuril” tebe, prespal pri drugi, zjutraj pa tebi pisal, da te pogreša, ni kdo ve kako lepo in kaže, da takrat do punc ni imel ravno spoštljiv, ampak bolj športen odnos.
Po drugi strani pa, Šami: to se je zgodilo pred letom dni, “spanje” pri drugi je bilo – domnevam – dogovorjeno še preden je spoznal tebe in malo je moških, ki bi se odpovedali dogovorjenemu seksu (mnogi moški so seksualni oportunisti, ki se težko odpovejo priložnosti za seks z novo partnerico, posebej ko so mladi in mislijo na malo drugega kot seks). Če bi ti takrat povedal/priznal, da je prespal pri drugi, ga zelo verjetno ne bi hotela niti pogledati več in zelo verjetno ne bi bila danes skupaj. Mislim, da pretiravaš, ker misliš, da te ima za “budalo” in “tepko”, in da ga prestrogo sodiš po eni sami laži, zaradi katere se verjetno sprašuješ, ali ti je lagal tudi o kakšnih drugih rečeh. Tega ne vem, vem pa, da vama bo ta laž, če je ne boš odpustila in pozabila povzročala vse večje probleme. Bodi bolj samozavestna! Kaj mu bodo druge punce, če ima tebe!

Rubrika Brane, pomagaj! je namenjena vsem, ki so potrebni ... nasveta, ideje, seksa ... Svoje vprašanje nam lahko zaupate tukaj.

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399