Zadovoljna.si
predigra

Brane, pomagaj!

Naj izbere mlajšega, ki je bog seksa, ali starejšega, ki je zanesljiv?

Brane Kastelic
11. 04. 2019 17.58
1

Dragi Brane, Situacija je sledeča. Sem mama samohranila in pri 35 letih vdova. S 15-letno hčerko imam odnos, ki si ga želi vsaka mama. Imam redno službo, živiva v najemu in vse je tako kot mora biti. Problem je v mojem ljubezenskem življenju. Pred osmimi leti se je okoli mene začel smukati starejši ločen in premožen moški. S časom me je prevzela njegova pozornost in lahko bi rekli, da sem 'padla' nanj. Najin odnos je trajal nekaj časa, vmes pa sem spoznala moškega, ki je od mene mlajši 5 let. Z njim sem doživela še nedoživljeno. Od spontanosti, do preprostih stvari in trenutkov. Noro sva se zaljubila in tudi skupaj zaživela. V skupnem življenju pa je bil vse prej kot idealen. Sicer zevest, neproblematičen, ne popiva, ne ponočuje ... Ampak finančno neodgovoren in brez zanimanja za skupne interese in cilje. Nekako sem se spet zbližala s starejšim in obenem še vedno živela z mlajšim. Bolj zaradi neke finančne varnosti, kot pa česar koli drugega. Mlajši je to izvedel od moje najboljše prijateljice in se odselil. Sledile so žaljivke, solze, odpuščanje in želja, da bi znova začela. On odgovorno in z zanimanjem, jaz predano. Naj povem, da ima redno službo v državnem podjetju. Imam ga rada kot še nobenega do zdaj, ravno tako tudi on mene. Seksualno je zame on bog seksa, starejši me ne privlači. Pri njem me privlači to, ker je finančno zaneslji in lahko uresnični vse moje življenjske potrebe. In s tem ne mislim luksuza. Hčerki je vseeno in si želi le to, da bom srečna. Oba sta ji všeč. Otrok si ne želim več in mlajši to spošuje, me slepo obožuje, tudi starejši si jih ne želi. Naj poslušam srce in se odločim za mlajšega, ali razum in izberem starejšega? Hvala za odgovor.

Draga bralka!

Bi se lažje ali težje odločila, če “tamladi” ne bi bil samo bog seksa, ampak tudi bogat, ali če bi bil “tastarejši” ne samo bogat, ampak tudi bog seksa? Kako bi se odločila, če bi bila oba premožna seks bogova? Morda ti bo to vprašanje pomagalo pri odločitvi. To, kar tvoja hčerka (praviš, da sta ji oba tvoja moška top in da ji je pomembno samo to, da si to srečna), ali jaz misliva o izbiri, ki je pred teboj, je nepomembno, odločiti se boš morala sama, a vseeno ti moram povedati, da je tvoj odnos do “tastarejšega” milo rečeno nefer. Nepošten.

Ne privlači te on, ampak njegova denarnica in z njo povezan občutek zanesljivosti in “finančne sigurnosti”. Kaj ti je bolj pomembno, velika ljubezen in očitno odličen seks (za “tamladega” si napisalala, da ga imaš rada kot še nobenega in da je zate seks bog) ali denar oziroma finančna varnost?

Rekel bi ti samo še to: ne gre za poslušanje ali srca (in telesa) ali razuma. V življenju je pomembno tudi to, da naredimo to, kar je prav. Mislim, da mi ni treba napisati, kaj je v tvojem primeru prav (še preden boš ob oba!).

Imate vprašanje za Braneta? Pišite mu!
Imate vprašanje za Braneta? Pišite mu!FOTO:

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 324