Zadovoljna.si
Majhne prsi

Brane, pomagaj!

Nesrečna, ker ima premajhne prsi ...

Brane Kastelic
15. 05. 2012 12.11
5

Kmalu bom dopolnila 18 let in imam trenutno fanta, vendar še ne resnega, saj se še nekoliko spoznavama, imela pa sva že spolne odnose. Vedno pa sem imela težave s tem, da mi je bilo nelagodno se kazati v modrčku, še manj pa brez njega, saj imam tako majhne prsi, da si jih ne želim pokazati nikomur. Velikokrat sem se tudi prejokala, saj so me v preteklosti večkrat že zbadali, imela sem tudi takšne prijateljice, ki so vedno imele večje in mi je bilo zaradu tega še bolj nelagodno. Kaj mi svetuješ? Lilli

Majhne prsi
Majhne prsiFOTO:

Lilli, ne bi rad zvenel kot sitni stric, vendar mi ni prav, da si že imela spolne odnose s “trenutnim še neresnim fantom, s katerim se nekoliko spoznavata”. V takšnih “neresnih” okoliščinah še več misliš na svojo domnevno težavo. Če bi bila s fantom strastno zaljubljena bi bilo drugače. Ker bi se drugače gledala, čutila, doživljala…
A konkretno vprašanje zahteva konkreten odgovor. Moja prijateljica Majda, ki ima zelo majhne prsi, je avtorica najboljše izjave o ženskih prsih: “Ni važno, kako velike so, ampak kako občutljive so!” In to je res. Kot je res, da lahko vsake prsi moškemu zaprejo usta. In napolnijo dlani.
Res že dolgo živimo v časih, ko v nas od vsepovsod “gledajo” velike in še večje prsi, ki jih imajo mnogi moški veliko raje v revijah in filmih kot v rokah. Slišim tudi, da mnogi ne vedo, kaj bi z njimi, ko jih imajo v rokah, ali da zato pozabijo na vse drugo. Skratka: tudi z velikimi so lahko težave, če jih iščeš.
Skoraj praviloma imajo ženske z manjšimi prsmi svetovne ali dobre rite. Kaj hočem reči? Preusmeri se na svoje druge kvalitete – ne samo telesne. Če ostaneva pri teh - predvsem imajo prav vse ženske tisto, zaradi česar najbolj privlačijo heteroseksualnega moškega in tisto, zaradi česar vsega drugega ne vidijo najbolje.
Glavno, Lili, je to, da se vse preveč žensk vse preveč ukvarja s takšnimi in podobnimi tako imenovanimi težavami in “nepopolnostmi” svojih teles. Ko moški gledamo/smo z golo žensko res ne vidimo najbolje, zaslepi nas celostna golota: zaradi gozda ne vidimo drevja.
Pomisli tudi na svojega fanta. A on je pa popoln? Vem, da ni. Nihče ni popoln.
Tudi ta nasvet bi bil pomankljiv, če ne bi omenil rešitve, po kateri posega vse več žensk: umetna povečeva prsi. Ni važno to, da sam nisem navdušen nad njo in umetnimi prsmi, in da se, če bi bil ženska, verjetno nikoli ne bi odločil zanje. Važno je to, da nekaterim ženskam pomaga do manjkajoče samozavestnosti (tudi pri seksu). O tem sem se zadnjič prepričal, ko sem videl hčerkino enaindvajsetletno prijateljico po zmerni povečavi prsi. Njeni nasmehi so bili drugačni. Njena telesna govorica je bila drugačna. Bila je drug človek. Nova ženska. Bil bi nepošten, če je ne bi omenil na tem mestu.

Rubrika Brane, pomagaj! je namenjena vsem, ki so potrebni ... nasveta, ideje, seksa ... Svoje vprašanje nam lahko zaupate tukaj.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413