Zadovoljna.si
Oralni seks

Brane, pomagaj!

Ni mi še polizal muce

Brane Kastelic
14. 05. 2012 15.35
21

Brane, pozdravljen! Sem razmeroma sramežljiva ženska, čeprav imam že 24 let in stalnega fanta že dobro leto dni. Verjel ali ne, moj fant mi v vsem tem času (prvič sva spolno občevala približno tri mesece po tistem, ko sva začela hoditi), ni niti enkrat nudil oralnega seksa (polizal muce). Tega si zelo želim, a mi je nerodno reči. Kako naj mu brez besed pokažem, da bi to rada? Tadeja

Oralni seks
Oralni seksFOTO:

Hojla, Tadeja, v tvojem pisanju mi manjka en zelo ključen podatek. In to je, verjala ali ne, ali ti svojemu fantu “nudiš oralni seks”? Domnevam, da mu ga ne, ker ne morem verjeti, da ti ne bi vračal “milo za drago”, če bi mu ga. Oralni seks je, vsaj po mojem, lahko samo dvosmerna ulica, čeprav je obenem res, da enostavno ne morem razumeti moškega, ki ga ne bi v devetih mesecih, kolikor sta intimna, zagrabil oralni apetit ne oziraje se na to, ali mu ti nudiš felacijo ali ne. Če mu jo, on pa ti ne liže muce, je to skoraj kriminal, najmanj pa pomankanje osnovne seks olike.
Reciva, da se ga do zdaj tudi ti nisi lotila oralno in da ti je res preveč nerodno, da bi mu rekla, zašepetala v pravem trenutku, da si želiš, da bi ti lizal muco. Naslednjič, ko bosta šla v posteljo, poskrbi za to, da se bo on prvi ulegel v posteljo. Ti se potem ulezi z glavo pri vznožju. Tako, da bo imel muco pred obrazom. Če tega ne bo razumel potem ni samo bimbo, ampak bimbo na kvadrat. Če se bo obrnil tudi on, potem morda potrebuješ bolj brihtnega fanta… Če bo obležal pri miru, se ti loti njegovega. Če ti v tem primeru ne bo začel jesti muce, ima(š) problem.
So tudi druge metode. Zakaj ne bi skupaj prelistala kakšne primerne knjige! Ustavi se na strani, na kateri se dogaja kunilingus in ga vroče pogled. Ali pogledal film z dobro mero kunilingusa. Spet ga vroče poglej v pravem trenutku… Srečno!

Rubrika Brane, pomagaj! je namenjena vsem, ki so potrebni ... nasveta, ideje, seksa ... Svoje vprašanje nam lahko zaupate tukaj.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (21)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368