Zadovoljna.si
Seks

Brane, pomagaj!

Nikakor ne morem prodreti v njeno nožnico!

Brane Kastelic
04. 09. 2012 08.00
7

Brane, pozdravljen. Ker se ti bo verjetno vprašanje zdelo izvito iz trte, kot da te kakšna družba moških veseljakov vleče za nos, ti moram že takoj na začetku povedati, da temu ni tako. Problem je sledeč. S punco (oba sva stara malo čez 20) sva skupaj že skoraj 2 leti (sem njeni prvi spolni partner) in v tem času se nenehno trudiva, da bi imela spolni odnos, ko bi lahko prodrl v njo, ampak enostavno ne gre. Punca ima namreč ob tem bolečine, zaradi katerih nama, pravzaprav meni, nikoli ne uspe "priti not". Pa da ne bo pomote, moj organ je trden kot skala, njena pa vlažna kot struga kakšnega potočka. Tudi če uporabiva druge prijeme (prsti), je zgodba enaka, čeprav je s prsti mogoče "priti za spoznanje dlje". Vem, da se bodo našli nekateri, ki bodo sedaj rekli, da naj v njo prodrem na silo, vendar bo takrat verjetno izgubila veselje do vsega, česar pa ne želim. Kakšen nasvet (ker oralnega imam že vrh glave – kako netipično za moške, kajne)? Rudar

Seks
SeksFOTO:

Pozdravljen, Rudar! Če se vama v dveh letih ni posrečilo to, kar se veliki večini v nekaj sekundah, čeprav je tvoj trden kot skala, njena pa vlažna kot struga potočka (mimogrede, lepa prispodoba), se bojim, da problema na bosta mogla rešiti sama. Ker je tvoje dekle zelo vlažno in ker očitno obožuje oralni seks v tolikšni meri, da ga imaš že vrh glave, domnevam, da je dovolj sproščena v postelji in da v njenem primeru problem ni strah pred seksom, penisom in penetracijo ... Tvoje dekle bo moralo k zdravniku, na pregled, med katerim bodo odkrili »oviro«. O »tvojem« problemu in ovirah te vrste sem v zadnjem času precej napisal v vrsti nasvetov. Preberi si odgovora, ki sem ju napisal Lily in dulcemariji 6.

Rubrika Brane, pomagaj! je namenjena vsem, ki so potrebni ... nasveta, ideje, seksa ...

 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478