Zadovoljna.si
moški in ženska med seksom

Brane, pomagaj!

Ni doživljala orgazma za orgazmom, zato jo je zapustil ...

Brane Kastelic
19. 07. 2013 08.14
16

Brane, pozdravljen! Pred dobrimi šestimi meseci sem spoznala moškega, s katerim sva takoj začutila močno energijo, ki naju je povezala. V parih dneh sva začela živeti skupaj in bilo je kot v sanjah. Odprla sem se mu in on meni, čutila sem ga in doživela tudi po več orgazmov v parih urah ljubljenja. Zmotilo me je, ker mi je kljub temu rekel, da nisem dovolj sproščena, saj bi po njegovo tako lahko doživljala orgazem za orgazmom – tudi po 10 in več naenkrat. Zmotilo me je tudi, ko mi je omenil, da druge ženske večinoma uživajo, ko so na partnerju in tako orgazme kontrolirajo ter jih intenzivno doživljajo enega za drugim. Meni ta poza ne odgovarja, saj so mi bližje tiste, pri katerih z roko lahko dosežem klitoris, saj me vzburja, če se božam po njem, medtem ko je partner v meni. Še lepše je, če se lahko ob vsem tem gledava v oči. Ko sem mu omenila, kakšna poza naj bi to bila, se je izgovarjal, da ga bodo bolela kolena, zato sem odnehala. Dobila sem občutek, da je očitno nekaj narobe z menoj, da se ne sprostim dovolj, ko sem na njem. Po drugi strani pa sem sumila, da mu je všeč, če pri ljubljenju vajeti prevzame ženska. Poudariti moram, da se je sicer zelo rad ukvarjal z menoj in seveda tudi jaz z njim. Večinoma sva doživljala orgazme na način, ko sva en drugega ljubkovala. V meni mu je redko prišlo – izgovarjal se je, da je čakal mene. Tudi ko je meni prihajalo, njemu ni. Res pa je, da takrat nikoli nisem bila na njem. Dobila sem občutek, da mu v meni lahko pride samo takrat, ko ga jaham. Pred njim sem imela zveze, v katerih ni bilo tega problema, saj sva s takratnim partnerjem do vrhunca večinoma prišla istočasno. Moji orgazmi se mi zdijo čisto dovolj intenzivni, samo ne morem jih pač doživljati enega za drugim. Kljub vsej energiji in ljubezni, ki sva jo čutila in jo še čutiva, sva se pred mesecem dni razšla. Njegovi izgovori za razhod niso povezani z ljubljenjem in so popolnoma nesmiselni. Občutek imam, da je razlog to, da se nisva ujela v intimnem delu zveze, čeprav on zatrjuje, da je vedno užival z menoj. Zanima me, kaj ti meniš o tem, saj se me je ta zadeva kar močno dotaknila. Sprašujem se vse mogoče in iščem odgovore pri sebi, pa jih ne najdem – vsaj ne takšnih, ki bi me zadovoljili. Vnaprej se ti zahvaljujem za odgovor in te lepo pozdravljam. Energija

moški in ženska med seksom
moški in ženska med seksomFOTO: Profimedia

Pozdravljena, Energija! Kljub sanjskemu začetku pozabi vse v zvezi s tem tipom (je srednjih let?), ki je v tebi, visoko orgazmični ženski z očitno zelo zdravim seks apetitom povsem po nepotrebnem posejal vprašanja in dvome, ker je eden tistih seks 'komplikatorjev', ki sami ne vedo, kaj točno bi radi in v imenu nekega domnevno (še) višjega užitka zakomplicirajo dogajanje med rjuhami. Ponavadi zato, da bi prikrili svoje določene probleme – ali z erekcijo ali z orgazmom ali s čim tretjim. Ti si doživljala po več orgazmov v dveh urah seksa, on pa tebi, da nisi sproščena in da bi jih, če bi se zares čisto prepustila, lahko doživljala orgazem za orgazmom, tudi po deset orgazmov in več naenkrat!? Mislim ... kakšen komplikator! Nekatere ženske res lahko doživljajo orgazem za orgazmom, nekatere tudi dva naenkrat (vaginalnega in klitoralnega), vsaj tako mislijo, večina pa je povsem zadovoljna z enim orgazmom. Ti jih doživiš več v »par urah«. Super! Srečnica! Pomisli na vse tiste, ki jih doživijo samo tu in tam, ali tiste, ki lahko pri seksu računajo na orgazem približno tako kot pri loteriji na jackpot. Mislim, da tale tvoj bivši preveč bere ali filozofira ali googla – to mislim posebej zaradi njegovega 'predavanja' o vplivu položaja na ženski orgazem (po njegovem druge ženske večinoma uživajo, ko so na partnerju in tako orgazme kontrolirajo ter jih intenzivno doživljajo tudi po več hkrati). Prva odlika dobrega ljubimca je, da je v postelji kavalir (ne pa filozof) in se prilagodi željam ženske: če tebi odgovarjajo položaji, v katerih z roko dosežeš klitoris, ker to vzburja, če si ga božaš, in položaji 'iz oči v oči', bi se ti moral prilagoditi. Njega pa je skrbelo, da ga bodo bolela kolena? Je že slišal za blazino ali kaj drugega mehkega, kar lahko daš pod kolena? Mimogrede bi lahko tu in tam ustregla tudi njemu, če si ti je želel, saj si že v klasičnem jahalnem položaju lahko božaš klitoris in medtem gledaš moškemu v oči. Ne vem, zakaj mu velikokrat ni prišlo v tebi. Morda mu je preslabo stal, ko je bil v tebi (si imela ta občutek?) in se mu je stanje popravilo v rokah ali v ustih in mu je zato lažje prihajalo izven tebe. Morda je zelo navezan na hitra ročna dela. Ne vem in ni pomembno. Vem pa, da s teboj ni čisto nič narobe. Nasprotno. Ulezi se in uživaj ... z naslednjim moškim, v katerega se boš zaljubila ali ti bo dovolj všeč, da boš šla z njim v postelji. Tega komplikatorja (občutek imam, da ni kompliciral samo v postelji) pa pozabi. Čim prej, tem bolje!

Pridružite se nam na Facebooku, to lahko storite s klikom na

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478