Zadovoljna.si
Par v postelji

Brane, pomagaj!

Njegova žena med seksom 'statira', njega pa vse bolj mikata sodelavka in bivša

Brane Kastelic
21. 02. 2018 07.56
19

Pozdravljen, Brane! Nisem si mislil, da bom kdaj, posebno pa pri dobrih štiridesetih letih in po več kot desetih letih zakona z žensko, ki jo imam rad in jo ljubim, in s katero imam dva otroka, rabil nasvet drugega moškega. Pa ga rabim. Problem je seks. Že veliko let. Če sem precizen, je problem premalo seksa. Super bi bilo, če bi bil vsaj tak, kot si ga želim. Pa ni. K stvari. Moja žena programira seks enkrat na teden. Takrat, ko se seksa njej. Kadar se seksa meni, mi da košarico. Če bi jih zbiral, bi lahko odprl srednje veliko trgovino s košaricami. V predigri nastopa samo eden od naju. Jaz. Ona statira. Zelo rada ima oralni seks. Tudi jaz ga imam rad, vendar mi to čisto nič ne pomaga, ker ji felacija niti na misel ne pride že zelo zelo dolgo. Skoraj vedno ji pride že med predigro, po kateri me, ko začneva občevati, priganja, naj pohitim ali naj ne mečkam. Res. Potem ko mi pride, se počutim praznega v več kot enem oziru. Želim si drugačnega seksa, v katerem bi oba sočasno uživala, želim si malce eksperimentiranja. Vedno znova začenjam pogovor o tem, pa brez uspeha. Ali me ne posluša ali pa reče, da delam iz muhe slona. Res jo ljubim in res me še vedno seksualno privlači, saj je ohranila super postavo in vse je še lepo in napeto. Vse bolj bedno se počutim, ker njej in otrokoma vedno v vsem ustrežem, pa z njene strani ni pravega 'feedbacka' niti v postelji in se vse večkrat sprašujem, kako dolgo bom še lahko to prenašal. Tu in tam pomislim tudi na ločitev. Do nedavno nisem niti pomislil na to, da bi dregnil kakšno drugo, zadnje čase pa sva s sodelavko, ki ne skriva, da sem ji všeč, čeprav je poročena, vse večkrat na kavi. Pred nekaj dnevi sem tudi srečal nekdanje dekle, ki je zelo odkrito namignila, da bi lahko tu in tam obudila spomine na stare čase. Vse večkrat se spominjam, kako rada je imela seks. Svetuj, prosim, preden naredim kakšno neumnost. Hvala.

Par v postelji
Par v posteljiFOTO: iStock

Pozdravljen!

Morda boš presenečen, ker bom za tvoje seksualno stradanje, vse te košarice, pa tudi seks, kakršnega imata samo enkrat na teden, bolj krivil tebe kot tvojo ženo. Ker si tako zelo ustrežljiv. Nesebičnost je načelno nekaj dobrega, vendar ne vedno in povsod. Ti z nesebičnostjo kar naprej nagrajuješ ženin egoizem in ne morem reči drugače, seksualno lenobo. A med predigro premika vsaj trepalnice? Kdo pa misli, da je? Sneguljčica (medtem ko spi)? Nekateri ljudje resnično pretiravajo z nesebičnostjo, ki v tvojem primeru samo hrani ženin egoizem. Domnevam, da si tako zelo ustrežljiv ne samo v postelji, ampak tudi sicer. Tvoja gospa to najmanj podzavestno izkorišča. Nekaterim moškim to menda paše, a ti praviš, da se zato počutiš bedno. Z ženo bosta morala spremeniti, kot bi rekli politiki, ravnotežje moči ne samo v postelji, ampak tudi v zakonu. Ti njej (in otrokoma) v vsem ustrežeš, tudi v postelji. Ona pa v povračilo ustreže sama sebi v postelji. Zelo 'nefer' je, ker ji ti dopuščaš, da je 'nefer'. Že dolgo in predolgo.

Par v postelji - 2
Par v postelji - 2 FOTO: iStock

Zato ji vse skupaj, tudi to, da seksata samo enkrat na teden in to takrat, ko si seksa želi ona, in da te, potem ko njej pride med predigro, priganja, da pohiti in da ne mečkaj (res?). Po mojem se počutiš, kot bi bil njen seks “servis”. Odservisiraš jo, ko hoče in kakor hoče (že med predigro), potem pa moraš na hitro postreči še sebi, in sicer z občevanjem. Vsaj to! Kako prijazno od nje. Ni presenetljivo, da te vse bolj mikata poredna poročena sodelavka in še vroča nekdanja punca. Samo vprašanje bolj kratkega časa je, kdaj boš končal vsaj z eno od njiju v postelji. To seveda ne bo rešilo ničesar. Rešitev moraš najprej poiskati doma. Skrajni čas je že, da se doma vsepovsod, tudi v postelji postaviš zase in za svoje pravice (dolžnosti itak več kot opravljaš) in svoji Sneguljčici jasno in dovolj glasno poveš, da tako ne bo šlo več. V poslovnem jeziku bi rekli, da se moraš na novo pogajati o vajini zakonski “pogodbi”, ki se je zaradi obeh, tvoje nesebičnosti in njenega egoizma, sfižila.

Izpogajati in izbojevati se moraš za svoje pravice, za enakopravnost.  Povej ji, da se zaradi nastalega položaja v postelji počutiš bedno in prazno (več kot v enem oziru) in da tako, kot je zdaj, ne more biti več. Ne odnehaj, dokler ti ne bo resno prisluhnila, ko ji boš razložil, kaj vse ti ni prav glede vajinega seksa, in dokler ji ne bo jasno, da boš, če se ne prilagodila tvojim željam in potrebam in sprejela kompromisno rešitev, našel druge rešitve (sodelavka, nekdanja punca, ločitev…). Zavedati se mora, da te lahko izgubi, če ne bo premagala svojega egoizma. Prisluhni tudi njej, njenim željam in potrebam. To, da moraš hiteti (ne mečkati) za svoj orgazem, lahko rešiš zelo enostavno, še preden začneš “pogajanja”. Prekini predigro, še preden ona doživi orgazem oziroma ko se mu bliža in začni z občevanjem, med katerim lahko nadaljuješ z “nego” klitorisa, če jo za orgazem potrebuje.

Glede nesprejemljive neenakopravnosti v oralnem seksu pa: ko bosta šla naslednjič v posteljo, se ulezi v obratni smeri kot ona, da bo imela, medtem ko jo boš ti pedenal z jezikom, pred glavo tvojo moškost. Mislim, da ji bo vse jasno. Srečno!

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493