Zadovoljna.si
Varanje

Brane, pomagaj!

Njegovi punci sem povedala, da hodi z mano

Brane Kastelic
18. 06. 2012 13.45
0

Zanima me eno vprašanje, imam fanta in lansko leto sem se zatreskala v drugega, mlajšega, ki pa je tudi imel punco. Skupaj sta bila leto in pol. Ko sem se preveč navezala na njega, sem njegovi punci povedala, da nima samo nje! In njegova reakcija, katastrofa! Ne pogovarja se več z menoj? Vaš nasvet prosim LP Riba

Varanje
VaranjeFOTO:

Riba, ta izkušnja te je, upam, naučila, da se to NE dela. Ne govorim o tem, da si imela dva tipa, to je tvoja stvar, pa zatreskala si se… Se zgodi. Ne sodim te in ne obsojam te.
Govorim o mega neumnosti, ki so jo naredila, ko si šla punci “tadrugega”, povedati, da nima samo nje, on pa se zato niti ne pogovarja več s teboj.
Kaj si pričakovala? Da bo navdušen nad to tvojo samovoljno potezo in da bo nemudoma zapustil svojo punco, s katero hodi leto in pol, in postal tvoj? Zaradi tega (nisi povedala, kaj se je in koliko časa dogajalo med vama), kar se je zgodilo med vama. Seveda je jezen, besen. Razkrila si ga kot ljubezensko-seksualnega goljufa…
Ne vem, kakšen nasvet pričakuješ, saj niti napisala tega, ali mu je punca odpustila in sta še skupaj (v tem primeru te verjetno mora ignorirati tudi zaradi nje), ali pa sta se zaradi tvojega razkritja, razšla? Če sta se razšla, on pa niti ne govori s teboj, čeprav je zdaj prost, to zelo verjetno pomeni, da ga ti ne zanimaš oziroma, da si ga zanimala samo v stranski vlogi, v kateri si na skrivaj popestrila njegovo ljubezensko. Če želiš biti optimistka, upaj, da potrebuje samo nekaj časa, da se ohladi in da te bo potem poiskal.
Kaj bi pravzaprav rada od njega? Pogovarjanje ali vse? In kaj boš naredila s svojim fantom? Sta še skupaj? On ve za vse te druge reči? Ali jih bo (prejkoslej) šele izvedel in boš imela nov problem… Draga Riba, včasih je težko plavati v tem, kot rad rečem, kaotičnem svetu ljubezni in seksa, posebej, če hočeš plavati v dveh “akvarijih”. Ne oziraje se na to, koliko si star.

Rubrika Brane, pomagaj! je namenjena vsem, ki so potrebni ... nasveta, ideje, seksa ... Svoje vprašanje nam lahko zaupate tukaj.

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404