Zadovoljna.si
Zaljubljena v sodelavca

Brane, pomagaj!

Noro sem zaljubljena v sodelavca

Brane Kastelic
09. 07. 2012 12.29
5

Pozdravljen! Bom probala biti kratka, čeprav se ta zgodba vleče že od zime 2011. Noro sva si bila privlačna s sodelavcem, najprej sva se kurila z nasprotovanjem, v besedi, potem s SMS-sporočili, s pogledi, v glavnem tako zelo sva se privlačila, da so to že sodelavci sumili. Nikoli pa se nisva upala zbližati tudi telesno, predvsem zato, ker sem jaz vezana, imam otroke, mogoče malo tudi moralno, ker veva, da pač ni prav, čeprav prilika je bila in še danes mi je žal, da je nisem izkoristila, ker taka čustva in strast, kot jih do njega čutim, ne vem, če jih do moža. V bistvu sva vedela, pri čem sva in jaz sem tudi to bolj nakazala, samo sodelavca sva. In zdaj poskušava to normalizirati, pozabiti, samo je grozno. Ne morem pozabiti, vsak dan ga vidim in ko se srečava s pogledom, ta vse pove, tudi bolečino, da ne moreva biti skupaj, da hrepeniva drug po drugem ... Kaj naj naredim, ali naj hodim okrog njega in ga še naprej osvajam ali naj ga ignoriram? Tako si ga želim imeti vsaj enkrat samo zase, pa čeprav vem, da ni prav. Vesela bom kakšnega namiga ali pa nasveta. Hvala, Rožica

Zaljubljena v sodelavca
Zaljubljena v sodelavcaFOTO:

Živijo Rožica! Gotovo veš, da se daleč največ ljubezensko-seksualnih afer začne na delovnem mestu: med sodelavci, ki v današnjem svetu prebijejo skupaj precej več časa kot ga s svojimi možmi, ženami in drugimi stalnimi partnerji.
Nedavno sem bil v družbi, v kateri je prišlo do zelo nerodnega trenutka, ko je eden izmed poročenih znancev, ki zadnje dve leti dela v glavnem od doma, vpričo žene rekel nekaj zelo nespametnega (ušlo mu je v ognju pogovora): da manj seksa, odkar dela v glavnem doma in od doma. Žena se je odzvala z mnenjem, da več seksata kot prej, ko je hodil vsak dan v službo. Hitro sem poskrbel za spremembo teme.
Nikoli tudi ne bom pozabil, kaj me je najbolj presenetilo, ko sem prvič imel pravo službo: to, koliko »ilegalnih« parov je bilo in kako veliko so se sodelavci in sodelavke dajali dol'. Ob vsaki priložnosti, pa naj so bili to pikniki, na katerih se niso pikali samo čevapčiči, ali seminarji, ki bi jim lahko rekli semenarji ali tako imenovani sindikalni izleti, ki so imeli bolj malo skupnega z izletništvom.
Najbolj naravno in logično na tem svetu je, da so si moški in ženske všeč, da se seksualno privlačijo, spogledujejo, flirtajo, in »kurijo«. Elektronska pošta in SMS-sporočila so olajšali in pomnožili ... kurjenje. Zgodilo se je tudi tebi, Rožica. Jaz ti ne mislim svetovati ne tega, da ne pojdi do konca, ne tega, da pojdi do konca, ki si ga tako močno želiš (vsaj enkrat, kot praviš). Po tvojem pisanju imam občutek, da se še ni zgodilo bolj zaradi njega kot zaradi tebe (»ali naj hodim okrog njega in ga še naprej osvajam«). Včasih je v položaju, v kakršnem si ti, težko razmišljati o posledicah afere, v katero bi se razvila vajina velika privlačnost (malo kdaj se vse konča po »vsaj enkrat«...), vendar razmisli o tem, kaj vse bi izgubila, če bi vajina afera prišla na dan (veliko jih pride na dan!). Napisala si: ker taka čustva in strast kot jih do njega čutim, tudi ne vem, če do moža! Kljub zmedi v tem stavku, ki je logična posledica tvoje želje po sodelavcu, po njem sklepam, da imaš še vedno tudi »čustva in strast do moža«. Kaj pa, če bi se namesto sodelavcu več posvetila možu, več »hodila okrog njega«, zakurila nov ogenj v vajinem zakonu? To je moj namig in moj nasvet, ti pa boš seveda naredila po svoje.

Rubrika Brane, pomagaj! je namenjena vsem, ki so potrebni ... nasveta, ideje, seksa ... Svoje vprašanje nam lahko zaupate tukaj.

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368