Zadovoljna.si
ženska

Brane, pomagaj!

Obožujem seks, moj mož pa je hlod

Brane Kastelic
13. 08. 2012 08.08
5

Bom kar direktna: obožujem seks. Že od nekdaj. Nikoli mi ni dovolj. In ravno v tem je moj velik problem. Čeprav sem poročena 22 let, mi tega partner ni dajal dovolj. Tisto 'ob vikendih' je meni premalo, pa tudi dolgočasen je že vrsto let. Je bolj hlod in pogovor, želja, ideja, nekaj novega je zanj tabu. Sama sem bolj divje narave in ni moj edini moški. Jih je več, da dobim, kar hočem. Večinoma mlajši, le eden starejši. Že vrsto let. Včasih osvežim z 'boljšo robo'. V tem je moj problem, vidiš. Katastrofa sem in pri tem nimam slabe vesti, ampak nenormalno uživam v seksu z vsakim od njih. Kolikokrat sem si rekla, da bom nehala, da bom pridna in zvesta. Kaj ko me pa tako obnori in zagrabi. Sem kurba? Ne, ker bi potem imela ogromno denarja. Sem nimfomanka? Ne verjamem. Vsak od njih je nekaj posebnega, ni vedno samo seks, tudi pogovor, druženje, zafrkancija... Če tega ne bi bilo, bi seksala samo ob praznikih ali pa še takrat ne. Nič mu ne manjka, mojemu namreč, vsega ima dovolj in lepo poskrbim zanj, le hlod je... Se naj zresnim? Levinja

ženska
ženskaFOTO:

Levinja, ajaj! Ti pa si 'model': obožuješ seks, seksa ti ni nikoli dovolj, nenormalno uživaš v seksu z vsakim moškim, razen s svojim 'hlodom', ki te strada in te dolgočasi, nimaš slabe vesti, čeprav ima tvoj mož morda največje rogove v Sloveniji, ker se ti že dolgo 'osvežuješ z boljšo robo', pa vseeno 'ne verjameš, da si nimfomanka'. Kje je sploh meja med zelo močnim libidom in nimfomanijo oziroma tako imenovanim seks odvisništvom ('seksoholizmom')? Si seks roparica ali žrtev pravega prepada v jakosti tvojega in moževega libida? Bi bilo drugače, če bi bil tudi tvoj mož približno tako zelo mahnjen na seks, kot si ti, ali pa te ne bi mogel zares zadovoljiti in potešiti noben moški in bi jih v vsakem primeru rabila več? Če veš odgovor na to vprašanje, potem tudi veš, ali si ali nisi seks odvisnica, ki vse v življenju podreja seksu. Tvoj problem je v vsakem primeru ekstremni primer posledic neujemanja libidov med žensko in moškim, ki povzroča zelo različne reakcije, od tihega trpljenja do kronične nezvestobe partnerja, ki si želi (veliko) več seksa, pa ga ne dobi. Eno in drugo je povsem nesmiselno. Bolje je čim prej narazen. Prej ko si človek to prizna, bolje je za oba. Zakaj vztrajaš v zakonu s tem moškim? Kako bi se počutil, če bi izvedel, kaj vse počneš za njegovim hrbtom? Saj veš, da te bo prejkoslej dobil? Pravi čudež je pravzaprav, da te še ni. Kako bo odreagiral? Razkritja takšnih prevar lahko vodijo v tragedije... Se naj 'zresniš'? Misliš, da se lahko? In da lahko poskusiš spremeniti ne samo sebe, ampak tudi njega, da ne bo več tak... hlod (z drugačnimi metodami kot v preteklosti)? Nekako dvomim. Poskusiš pa lahko.

Rubrika Brane, pomagaj! je namenjena vsem, ki so potrebni ... nasveta, ideje, seksa ...

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375