Zadovoljna.si
Par ima težave v postelji

Brane, pomagaj!

'Prevarala sem fanta ... Z njegovo sestro, ki je poročena!'

Brane Kastelic
09. 05. 2021 08.08
10

Pozdravljeni! Morda bom izpada čudno in sebično, ampak res ne vem več, kaj naj si mislim. Prevarala sem fanta, pravzaprav zaročenca, ki ga imam zelo zelo rada. In brez katerega si ne predstavljam življenja. In največji problem? Prevarala sem ga z njegovo sestro. Nobena od naju si do sedaj ni priznala, da je biseksualka ali lezbijka. Ona ima moža in otroka, jaz sem zaročena z njenim bratom, s katerim poskušava zanositi. Nikoli prej nisem imela spolnih odnosov z žensko, niti ona. Za obe je bilo to prvič ... In drugič. In zdaj se ne moreva ustaviti. Ne vem več, ali je ljubezen do fanta prava ali sem biseksualka. Ali kaj?

Pozdravljena!

Nisi ne čudna ne sebična. Si ti. Kot sem jaz jaz, si ti ti. In tvoja seksualnost ti je v posebnem trenutku življenja ob posebni osebi v posebnem trenutku pokazala to, kar je meni in marsikomu jasno: da naša seksualnost ni ne nekaj enostavnega ne nekaj premočrtnega. In da se lahko spreminja. Sam še nikoli nisem niti najmanjšega dvoma o svoji seksualni usmerjenosti (beri: si še nikoli nisem seksualno poželel moškega), poznam pa kar nekaj ljudi, moških in žensk, ki so se zaljubljali in seksualno “popenili” do določene osebe ne oziraje se na spol te osebe. Gre za ljudi kot si morda ti. Nekateri jim rečejo, da so panseksualni, drugi jih razglašajo za omniseksualce, tretji za seksualne romantike, ali “slepe” do spola osebe, ki jih nenadoma tako seksualno privlači, da se privlačnosti ne morejo upreti.

Bivša Disneyjeva zvezda je panseksualka, kaj to pravzaprav pomeni?
Preberi še
Bivša Disneyjeva zvezda je panseksualka, kaj to pravzaprav pomeni?
Slika je simbolična.
Slika je simbolična.FOTO: Dreamstime

V tvojem primeru je žal na obzorju popoln kaos, če bi zadeva prišla na dan, ker se ti je zgodilo s poročemo sestro tvojega zaročenca, ki ga imaš, kot si napisala “zelo, zelo, zelo rada” in “si ne predstavljaš življenja … “ Brez njega? Se ne zgodi pogosto, se pa očitno zgodi. Prvič, drugič in se ne moreš ustaviti, praviš. Jaz te razumem. Mnogi te ne bodo. Posebno tvoj zaročenec in mož njegove sestre. Ne vem ali si lezbijka. Najbrž ne. Verjetno si bisekualna. Ni nujno. Morda imaš samo biseksualno fazo, ker si v tem, kar se ti dogaja s sestro zaročenca, našla nekaj kar ti manjka v odnosu z zaročencem, Praviš, da nikoli nisi imela seksa z ženskami. In da jih tudi ona ni imela. Tebi verjemem, ker ne vidim razloga za to, da bi napisala nekaj, kar ni res, zanjo pa ne vem, morda to kar pravi ni ravno res. Ne krivim, ali kritiziram … Tudi v njenem zakonu njej očitno nekaj manjka.

Veš, kaj trenutno najbolj rabiš? Čas. Čas, da se stvari razjasnijo, umirijo, razčistijo. In da to, kar se dogaja, do nadaljnega, dokler morda na mine, na tvoji ali njeni ali na obeh straneh, ohranita kot vajino skrivnost. Morda te je ona zapeljela, in te bo skenslala, ko jo bo minilo. Ne vem. Ugibam. In priporočam previdnost. Nobenih zaletavih odločitev, Nobenih ur resnice. Nobenih izpovedi in spovedi. Počakaj, da ta čustvena in seksualna nevihta mine. Morda se ti bo potem vse razjasnilo. Zakaj vse to pravim? Zato, ker si napisala, da imaš zaročenca “zelo zelo zelo rada in si dejansko ne predstavljaš življenja ... (brez njega?)” Srečno!

Brane, pomagaj!
Preberi še
Brane, pomagaj!
Brane Kastelic - Zadovoljna.si
Brane Kastelic - Zadovoljna.siFOTO:

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493