Zadovoljna.si
Zaupne besede

Brane, pomagaj!

Penis ne gre 'noter'!

Brane Kastelic
11. 09. 2012 08.00
1

Imam problem, star sem 16 let s punco sva skupaj že 1 leto in sedaj sva se odločila za spolni odnos. Nastal je problem, kajti nihče od naju še nima izkušenj na tem področju. Poskušala sva ampak "penis" ni šel noter. Poskušala sva v različnih pozah, pred tem sva imela predigro in te stvari, zato ne vem kaj naj storim. Matej

Zaupne besede
Zaupne besede FOTO:

Zdravo Matej, o enakem problemu kot je tvoj/vajin sem v zadnjem času večkrat pisal. Preberi si, prosim, odgovora, ki sem ju napisal Lily in dulcemariji.

Prepričan sem, da boš v teh dveh odgovorih našel to, kar moraš vedeti o vajinem problemu. Če misliš, da ti nasveti v teh odgovorih ne pomagajo, se oglasi še enkrat in povej več o tem, zakaj vame ne uspe. Ne bom ti težil s tem, da sta morda premlada, vseeno pa se vprašaj(ta), ali sta bila zares ne samo telesno, ampak tudi čustveno zrela za spolne odnose, posebej tvoje dekle (njene starosti ne omenjaš).

Rubrika Brane, pomagaj! je namenjena vsem, ki so potrebni ... nasveta, ideje, seksa ...

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471