Zadovoljna.si
Par v postelji - 2

Brane, pomagaj!

Pismo bralca: Star sem 48 let in že nekaj časa varam ženo ...

Brane Kastelic
20. 02. 2022 05.00
11

Zdravo, Brane! Star sem 48 let in že nekaj časa varam ženo, ki je podobnih let, in sicer s svojo dolgoletno samsko prijateljico, ki ima dve osnovnošolski hčerki. Seksu in kakršni koli intimi se žena že leta izogiba in kljub mnogim pogovorom nisva mogla spremeniti ničesar. Je sicer zelo družabna in pogosto v družbi, na zabavah, a v odnosu do mene je že leta povsem hladna. Menim, da sem za svoja leta kar ok, torej je najbrž vzrok drugje. Sama pravi, da ji preprosto ni več, česar pa ji ne verjamem, saj je bila včasih v postelji še kako živahna ... Žena najbrž kaj sumi, vendar ji zaradi njene hladnosti takšna situacija (vedno bolj se mi zdi) kar ustreza. Smo kar dobro stoječa družina z dvema odraslima otrokoma, ki pa še oba živita doma. Če bi se razšla, bi izgubila finančno stabilnost, okolica bi vedela ... Sam pa ne vem več, kaj naj storim. Tudi sam sem tradicionalist, družina mi pomeni ogromno, vendar pa takšno življenje ne pelje nikamor. Prijateljica je razumljivo nestrpna, saj si želi, da bi zaživela skupaj ... Ona je vse, kar si lahko človek želi, dobra, srčna, predvsem pa me ima rada in jaz imam rad njo.

Pozdravljen! 

Nisem rad razdiralec zakonov in drugih stalnih zvez, vendar mislim, da sta se že vse preveč odtujila, da bi našla rešitev. Po tvojem pisanju sodeč, sta oba z ženo v zakonu nesrečna že veliko let. Ona je očitno srečna samo, ko je zdoma, v družbi in na zabavah. Z drugimi besedami: ko ni (sama) s teboj. To veliko pove. Ti si, resnici na ljubo, precej manj nesrečen, ker imaš dolgoletno prijateljico – ljubimko, ki je (tvoje besede) "vse, kar si lahko človek želi, dobra, srčna, predvsem pa te ima rada in ti njo". Žena ne ljubi tebe, ti ljubiš drugo, in ta druga ljubi tebe. Žena morda celo ve, da imaš ti drugo, in ji to morda ustreza. Da ima pred teboj mir v postelji? Če je to res, se je že tako ohladila do tebe, da ni poti nazaj.

Nekatere ženske nikoli ne doživijo vaginalnega orgazma
Preberi še
Nekatere ženske nikoli ne doživijo vaginalnega orgazma

Ni treba biti "raketni znanstvenik", da mi je jasno, da je vajin zakon nesmiselen za oba, da samo podaljšujeta agonijo in odlagata neizogibno, kar je, kot oba veva, ločitev. Z že leta ohlajeno ženo (že leta se izogiba seksu in kakršni koli intimi) vztrajata skupaj zaradi finančne stabilnosti in okolice? Res? In zato, ker si tradicionalist, ki mu družina ogromno pomeni? Ne zameri, vendar tradicionalisti, ki jim družine veliko pomenijo, nimajo ljubic. Če misliš, da vajina odrasla otroka ne čutita ohlajenosti vajinih odnosov, se motiš. Zdi se mi, da bi bilo za vse bolje, da rešiš problem finančne stabilnosti, kar koli že imaš v mislih s tem (okolico pa pozabi, gre za tvoje in ženino življenja, ki vaju oba onesrečuje, pa tudi tvojo "prijateljico", ki čaka nate, in se z ženo resno pogovoriš o ločitvi. 

Če boš še dolgo odlašal, utegneš ostati brez obeh. Žena utegne v družbi in na zabavah najti drugega (če ga že nima!), prijateljici pa se utegne naveličati čakanja, čeprav je po tvojem opisu malo verjetno. Če je ona res vse to, kar si od ženske in pri ženski želiš, ne odlašaj. To bo, žal, za vse vpletene najbolje.

Brane Kastelic - Zadovoljna.si
Brane Kastelic - Zadovoljna.siFOTO:

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 324