Zadovoljna.si
Erotična zgodba

Brane, pomagaj!

Po 20 letih zakona sem se strastno zaljubila v drugega

Brane Kastelic
28. 05. 2012 15.26
0

Toliko je vsega, da ne vem, kje začeti. Po 20 letih zakona sem se strastno zaljubila, to je bilo najlepše leto v mojem življenju. Odkrila sem, da sem tudi jaz lepa, željna in strastna. A se je končalo ... mož ve, spiva v ločenih spalnicah, nisem seksala že celo leto. Prebedim cele noči, želim si objema in nežnosti. Kako zbrati moč in oditi? Copatarica

Erotična zgodba
Erotična zgodbaFOTO:

Draga … Copatarica! Po imenu, ki si ga izbrala, sklepam, da si bila v zakonu dolgo oboje nezadovoljna in nezadovoljena. In zato nesrečna! In “tlačena”! Najbolj mi je žal tega, da se nisi že kdaj prej strastno zaljubila in doživela najlepše leto življenja. Ker bi zdaj verjetno že imela za seboj odhod, za katerega zbiraš moč.
Tisto glavno, kar mora moški dati ženski, ni tisto, kar prenekateri misli, da je glavno in kar ima med nogami. Zato te tudi “kaznuje” s seks bojkotom, ki ga ne bo prekinil, če ga ni prekinil po letu dni.
Opisuješ dva največja čustvena “zločina”, ki jih lahko moški naredi ženski. Zaradi enega se počuti nelepo in nezaželeno. Zaradi drugega ostane neželena in nestrastna.
Ne vem, koliko let imaš in me v bistvu ne zanima, ker nikoli ni prepozno za odhod iz razmerja, v katerem si nesrečen (starši mojega prijatelja se razhajajo pri osemdesetih letih starosti in po skoraj šestdesetih letih zakona!).
Ne vem tudi, kaj vse bo odhod pomenil zate, a po tvojem pisanju se mi zdi, da nimaš druge izbire. Kako zbrati moč in oditi? Nekateri je ne zberejo nikoli in živijo nesrečno do konca dni. Usedi se, vzemi v roke list papirja in napiši vse razloge, zaradi katerih bi morala oditi, in posledice odhoda. In natančno načrtuj odhod. Načrtovanje ti bo dalo moč. In fokus. In to, kar rad rečem, odpri oči: svet je poln ljudi, ki iščejo partnerja, s katerim bi našli morda samo seks (kot “Sonce”) ali veliko več od tega.

Rubrika Brane, pomagaj! je namenjena vsem, ki so potrebni ... nasveta, ideje, seksa ... Svoje vprašanje nam lahko zaupate tukaj.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413