Zadovoljna.si
Devica

Brane, pomagaj!

Na pomoč! Še nikoli nisem bil z devico ...

Brane Kastelic
18. 09. 2012 13.35
4

Živijo, Brane! Moje dekle je še devica in verjetno prav zaradi tega še nisva imela spolnih odnosov. Skupaj sva že 4 mesece in sva se sporazumno odločila, da bova še malo počakala glede tega. Imam pa problem, da do zdaj še nisem bil nikoli z nobeno devico in ne vem, kako pristopiti k stvari, da je ne bo preveč bolelo in da bo noro uživala, ko bova prvič! Star sem 23 let, ona pa 20. Lp Lolepop

Devica
DevicaFOTO:

Živijo, Lolepop! To, da do 23. leta nisi bili s še nobeno devico, potrjuje staro resnico, da so nekateri moški, v bistvu barabe, veliko bolj podjetni pri razdevičenju kot drugi. Če nimaš v hlačah nadstandardno debelega orjaka (dolžina ob standardni debelini ni problem, saj ti ni treba, vsaj na začetku, uporabiti celega), ne skrbi pretirano zaradi bolečin. Veliko večino devic bolj malo in/ali bolj malo časa boli, ko jim predreš deviško kožico, in imajo prvi spolni odnos, če so zares pripravljene na to, če si to zares želijo, ker so v ''razdevičevalca'' zares zaljubljene, če so primerno (zelo) vlažne tam doli in seveda, če je ''razdevičevalec'' pozoren in ljubeč ter če ne hiti in prodira vanjo počasi, nežno, pozorno. Ti bi rad videl, da bi že prvič noro uživala? Tudi take so Lolepop, vendar jih ni zelo veliko. Lahko se zgodi, da moški razdeviči ženske, ne da bi vedel, da jo je razdevičil, ker mu ni povedala, da je devica ali ker ni razumel njenih prikritih namigov o tem. Že navadno uživanje ženske ob razdevičenju je nekaj lepega, vendar je to v primeru zaljubljenih žensk bolj čustveno kot telesno doživetje, nekaj zares velikega in prelomnega, nekaj, česar mnogi moški, med katerimi so celo taki, ki se samo ne spomnijo, kako je bilo prvič, ampak se ne spomnijo niti tega, s kom so prvič, ne morejo razumeti. Če so s pravim moškim. Pravim ali zato, ker so tako zelo zaljubljene vanj, da so se z njim odločile postati ženske in/ali zato, ker moški ve, kaj dela, kar velja tudi za nekatere ... moške barabe. To, da bosta še malo počakala, ni slaba ideja. Naj bo ona zares pripravljena, ne samo telesno, ampak tudi čustveno. Vmes pa ... »vadita«. Nudi ji veliko oralnega seksa. Tako veliko, da se bo topila in cedila med nogama. Z enakim ciljem ji božaj mednožje, posebej klitoris, da se ga bo navadila imeti med nogami. Morda se bo medtem nepričakovano zgodilo ... in ga boš nenadoma imel tam, kjer si ga bosta želela. Želim ti prijetno in ne predolgo čakanje.

Rubrika Brane, pomagaj! je namenjena vsem, ki so potrebni ... nasveta, ideje, seksa ...

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478