Zadovoljna.si
Nezvestoba - 1

Brane, pomagaj!

Ponižuje me ...

Brane Kastelic
16. 07. 2012 13.11
2

Mene pa zanima, zakaj se fant včasih obnaša do mene, da mu je čisto vseeno, po drugi strani pa je dober do mene. In zdaj gre tudi z eno na morje, ker jaz slučajno ne morem in je rekel, da bosta skupaj spala. Velikokrat me je tudi že prizadel s kakšnimi izjavami in vsi mi pravijo, da naj naredim konec, ker res nenormalno dela z mano in velikokrat trpim,a vednar kljub temu ga imam rada. Prosim, pomagajte mi, kaj naj storim, da se bo to končalo. Odštekana

Nezvestoba - 1
Nezvestoba - 1FOTO: iStockphoto

Odštekana! Ti nisi odštekana, on pa je en zelo nesramen do tebe grd in nepoštljiv fant, ki je vse o svojem odnosu do tebe povedal, ko je šel z drugo na morje, ker ti slučajno ne moreš. Kdo pa misli, da je? Leonardo di Caprio ali Brad Pitt? Mislim, da je bolj di... govedo in ena čudna moška rit. Pozabi ga. Čimpreje tem bolje. Na zasluži si te.  Pa malo lepše in boljše misli o sebi. Čutim, da si fajn punca, ki si ne zasluži poniževanja, kajti to, kar dela to zmene ni čisto nič drugega.

Rubrika Brane, pomagaj! je namenjena vsem, ki so potrebni ... nasveta, ideje, seksa ... Svoje vprašanje nam lahko zaupate tukaj.

 

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368