Zadovoljna.si
Par

Brane, pomagaj!

Pravi, da do mene ničesar ne čuti, a vseeno seksa z mano

Brane Kastelic
20. 07. 2012 15.52
1

Imam eno vprašanje in kadar koli kogar koli vprašam, zakaj je temu tako, nihče ne pozna odgovora ... Torej, s fantom sva bila tri leta v resni zvezi, ker je on imel po dveh letih probleme sam s sabo, se ni mogel najti, sva se oddaljila in jaz sem se zapletla z drugim, toda ni bilo nič resnega. Prišlo je le do poljubljanja. Ko se je torej moj fant odločil, kaj bi rad, sem mu priznala, kaj je bilo, in ker tega ni mogel preboleti, sva se razšla. Vse lepo in prav, toda med nama nikakor ni pravega konca ... Se dobivava, kličeva, piševa ... Skratka vse, kot da bi bila par, toda on trdi, da do mene ne čuti ničesar. A ko je izvedel, da sem imela enega novega (le kratek čas), mi je takoj pisal, in zakaj in kako to ... TOREJ! Zakaj mi piše, kliče, želi seksa z menoj, če do mene ''ne'' čuti ničesar? Ali je vse to le v moji glavi, da on nekaj čuti, ali pač je resnično le občasna zabava? Toda zakaj lubosumje? Pozdrav, LJ

Par
ParFOTO:

LJ, morda ne boš verjela, vendar se včasih pari težje razidejo kot najdejo. A greva po vrsti. Povedal ti bom, tako kot je, z moške strani: fantje, ki imajo tako imenovane »probleme sami s seboj«, v bistvu nimajo problemov s samim seboj. To je samo klasičen izgovor moških luzerjev, ki nimajo dovolj jajc, da bi končali razmerje. To velja tudi za tisto, »da se mora najti«. Največji luzerji uporabljajo oba.
Zakaj nočejo potegniti črto pod razmerje in nehati mešati glavo ženski, s katero ne želijo več biti? Zato da bi lahko hodili nazaj na seks. Zakaj hodijo nazaj na seks? Zato ker še niso našli nove partnerice. Ali zato ker nova partnerica ali partnerice niso tako dobre v postelji, kot je bila bivša.
Ljubosumje je del iste zgodbe: moški ne marajo/se bojijo konkurence. Bila si njegova, na neki način si še vedno njegova, saj ga nisi povsem izbrisala iz svojega življenja. To pa je tisto, kar moraš narediti. Čim prej, tem bolje. Če prav razumem, ne spiš več z njim. Pogosto to nedokončanost razmerja spodbujajo tudi ženske, ker pristajajo na seks z bivšimi, dokler se na novo ne zaljubijo oziroma najdejo novega partnerja, ker pogrešajo seks, na katerega so se navadile v daljšem razmerju, ne želijo pa v posteljo kar tako in kar z nekom.
Na kratko LJ: prekini vse stike z njim, ti potegni črto pod to poglavje življenja in začni novo ... poglavje.

Rubrika Brane, pomagaj! je namenjena vsem, ki so potrebni ... nasveta, ideje, seksa ... Svoje vprašanje nam lahko zaupate tukaj.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375