Zadovoljna.si
Nezvestoba

Brane, pomagaj!

Pravi, da me ljubi, a je grozno nezvest

Brane Kastelic
09. 07. 2012 12.20
9

Živijo! Pišem, ker sem zmedena ... Poročena sem približno eno leto, par sva dve leti, poznava se pa že več kot deset let. Problem je v njegovi nezvestobi, ne razumem, kako mi lahko govori, da me najbolj ljubi, da bi vse naredil zame, da se bo vedno vrnil k meni, da ga osrečujem, da si želi družine z mano, in podobno. Jaz do njega čutim res pravo ljubezen in vsi, ki naju poznajo pravijo, da sva ustvarjena drug za drugega in nama zavidajo, kako srečna in ljubka izgledava, ko sva skupaj, nekateri imajo najino zvezo za vzor. A jaz ne vem, kaj naj, saj si želim biti edina ženska zanj, ne le vedno prva, ampak edina! Ne vem, v čem bi bila težava, tudi seks defenitivno ni težava, saj si jaz želim večkrat dnevno in tudi vedno nove stvari. Želim si tudi trojčka, tako da se nama bi pridružila še ena ženska, dovolim mu, da z menoj počne, kar hoče, zelo dobra sem tudi pri oralnem, skratka sem nenasitna in mi je všeč vsak seks z njim. Tako, da res ne razumem, zakaj potrebuje še druge? Saj mu vse dam, zaupala sem mu tudi, pretirano ljubosumna tudi nisem bila ... Res ne razumem. Ali je možno, da me res ljubi, kot mi to govori? Ali se sploh splača vztrajati, če je rekel, da se ne bo spremenil? In če jaz to sprejmem, ali bom sploh lahko kdaj srečna? Res ne vem, kaj naj, saj se o tem sploh noče pogovarjati, mene je pa strah, da me bo zapustil, če bom preveč rinila vanj s takšnimi in drugačnimi vprašanji. Ali ni v zvezi potrebno sklepati kompromisov, ne pa biti egoističen? Moti me tudi to, da je rekel, da če izve, da sem bila s kom drugim (nikoli nisem), da ga bo "ubil", in da hoče, da sem samo njegova, medtem ko bi on še malo okoli bluzil?! Res sem potrebna dobrega nasveta ... Zmedena

Nezvestoba
NezvestobaFOTO:

Živijo, Zmedena! Ja, res zveniš precej zmedeno, vendar nisi ti kriva za to, ampak je kriv tale tvoj ... saj ne vem, kaj naj mu rečem, ker je tak neverjeten moški bik. In govedo moške vrste.
Mislim ... mnogi moški sanjajo žensko, kot si ti (večkrat na dan rada seksaš, za novosti si, celo za trio si, nenasitna si, dobra si pri oralnem seksu), on pa se ne samo igračka s teboj in tvojimi čustvi, ampak se norčuje iz tebe, te ponižuje, celo s tem, da si sam jemlje vso svobodo, medtem ko jo tebi krati (če bi bila s kom drugim, bi ga ubil). Nekaj je zelo narobe z njim in njegovo podstreho. Zanimivo je, da so nekateri kronično nezvesti moški patološko ljubosumni.
Nisem vedel, da še obstajajo taki moški. In ženske, ki to prenašajo. Moj nasvet Zmedena bo zelo kratek in jasen: iznebi se ga čim prej, ne zasluži si te, skrajno nesramen primerek moške vrste je in dvomim, da se lahko spremeni, če mi mu postavila ultimat na temo: nočem biti samo prva, ampak edina. A bodi previdna, saj imam občutek, da ti bo delal težave, če ga boš ukinila. To, kar potrebuješ ti, je ne samo drug moški, ki te bo ljubil, spoštoval in užival tvojo seksualno širino in nadarjenost, ampak tudi večja samozavest, ki ti jo je tip povsem sesul, zaradi česar lahko dela s teboj kar koli hoče.

Rubrika Brane, pomagaj! je namenjena vsem, ki so potrebni ... nasveta, ideje, seksa ... Svoje vprašanje nam lahko zaupate tukaj.

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375