Zadovoljna.si
Samozadovoljevanje

Brane, pomagaj!

'Purana davi' kar trikrat na dan ... je to normalno?!

Brane Kastelic
25. 11. 2013 08.23
1

Živjo, Brane! Rabil bi tvojo pomoč. Star sem 17 let in imam punco, s katero sem v zvezi že več kot leto dni. Spolne odnose imava kakšno leto ali manj. Po 9-ih mesecih zveze je prišlo do nekega problema pri njej (ne zdravstvenega), a ne bi rad govoril o tem. Skratka, videvava se približno dvakrat na mesec in samo takrat imava spolne odnose. Ker sem v puberteti in hormoni delajo svoje, se seveda, kot vsak normalen najstnik, samozadovoljujem. Tudi prej, ko sva s punco seksala dva do štirikrat na teden, sem se, pa tudi preden sem jo spoznal. Samo tukaj se pojavi problem. Sedaj se samozadovoljujem minimalno trikrat na dan vsak dan, pa še to mi 'pride' zelo intenzivno. Sprašujem se, ali je to kakšen zdravstveni problem? Kaj meniš? Ali je morda to le posledica dejstva, da jo močno pogrešam, prav tako pa pogrešam vse, kar sva počela skupaj in je vse skupaj samo v moji glavi? Pomagaj, prosim! 21LA21

Samozadovoljevanje
SamozadovoljevanjeFOTO:

Živjo 21LA21! Pri sedemnajstih, ko moški doseže seksualni vrhunec (po sedemnajstem letu, prijatelj, gre samo še navzdol … Ampak zelo, zelo, zelo počasi), bi me skrbelo, če se fant ne bi samozadovoljeval trikrat in večkrat na dan, posebej če – kot ti - že ima spolne odnose, vendar samo dvakrat na mesec, punco, ki jo pogreša, in vroče, sveže spomine na to, kaj vse počneta skupaj. Nobenega zdravstvenega problema nimaš, si povsem normalen sedemnajstletnik. Povsem normalno je tudi, da ti zelo intenzivno 'pride'. In da si se samozadovoljeval tudi takrat, ko sta bila več skupaj in večkrat imela spolne odnose. Tvoj problem ni poskočen petelin, ampak »nek problem pri njej«, o katerem nisi hotel govoriti, ker sta zaradi tega problema premalo skupaj. To je, 21LA21, problem, ki zahteva rešitev, ne pa povsem normalno, pogosto 'davljenje purana'.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478