Zadovoljna.si
Prostitutka

Brane, pomagaj!

Ko doma ne dobiš tistega, kar si želiš ...

Brane Kastelic
13. 11. 2013 08.26
16

Živjo, Brane! Imam 60 let, moja žena je še dve leti starejša. Poročena sva več kot 20 let. Odlično se razumeva in ujameva na skoraj vseh ravneh življenja. Skupaj uživava v športnih aktivnostih, hodiva na izlete, sprehode, obiskujeva kulturne prireditve, greva plesat in še mnogo drugega. Tudi v seksu sva se izvrstno ujemala. Imam tako rekoč neomejeno zaupanje moje žene in zato tudi neomejeno svobodo. Tu pa nastopi problem. Mene še vedno razganja, njo pa ne. Po tem, ko so ji pri 54 letih odkrili raka na prsih (odstranili so ji eno dojko), je ta želja počasi popuščala, nastopila je tudi menopavza in zdaj je njena spolna sla tako rekoč na nuli. Kaj naj storim? Osvajanje mi nikoli ni šlo dobro od rok. Verjetno tudi zato, ker bi rekel, da nisem lep. Želim si seksa z ženskami v starosti nekje med 25 in 40 let, ki so lepe in postavne, kot na primer Pamela Anderson ali Kim Kardashian. Morda bi jih lahko poskušal osvajati, vendar ženo močno ljubim in ta opcija ne pride v poštev. Jaz bi rad samo seksal, ne pa se emocionalno vezal na nekoga. Kaj mi torej ostane? Verjetno samo koriščenje uslug kakšnih 'eskort' dam. To lahko storim. Finančno in pa tudi drugače (neomejeno zaupanje in svoboda) sem preskrbljen, vendar že zdaj čutim, da bi me močno pekla vest. Kaj naj storim? Kaj bi storil ti? Močno upam, da mi bo tvoj odgovor premagal prebroditi to stanje. Hvala ti že vnaprej. Luther

Prostitutka
ProstitutkaFOTO: iStockphoto

Živjo, Luther! Se ti ne zdi, da ima Kim resno preveliko zadnjico? Zakaj sem se najprej vtaknil ravno v njeno resno (pre)veliko rit? Zato, ker je v stavku, v katerem omenjaš Kim (sem že omenil, da ima resno preveliko rit?) čutim glavni problem. Napisal si: »Želim si seksa z ženskami v starosti nekje med 25 in 40 let, ki so lepe in postavne ...« in tako naprej. Želeti bi si moral seksa s svojo ženo in ji to primerno pokazati ter povedati. Mislim, da tvoja žena, ki se je po odstranitvi dojke verjetno počutila manj žensko in manj zaželeno, kot je bila prej (v vsakem primeru je to za žensko nekaj zelo travmatičnega in zato potrebuje veliko pozornosti in prepričevanja svojega moškega, da je zato ne ljubi nič manj in da si je želi enako kot prej), podzavestno čuti tvojo željo po seksu z drugimi, mlajšimi, lepšimi in očitno 'mega' prsatimi ženskami, kot sta Pamela in Kim. Upam, da ji tega nisi celo povedal ali na kakšen način pokazal. Upam tudi, da ji ne govoriš (kot meni), da bi rad samo seksal. Ker te razganja ... Žene se nerade počutijo kot sredstvo za pomirjanje moškega razganjanja ali praznjenje. Želijo biti zaželene in poželene. Praviš sicer, da ti osvajanje nikoli ni šlo dobro od rok. Ženo si očitno osvojil. In zdaj bi jo moral še enkrat ... Spomni se časov, ko sta se izvrstno ujemala in uživala v seksu. Začasno pozabi nase, na tvoje razganjanje, na to, da bi rad samo seksal. Posveti se njej. Čutiti mora, da si želiš nje, ne pa samo seksa. Ne pozabi, da je ženski glavni spolni organ med ušesi, ne pa med nogama. Spomni se tudi kaj, kako, kdaj in tako naprej jo je najbolj vzburjalo v postelji. Ne poznam ženske, ki bi se branila oralnega seksa. Privošči ji neskončni kunilingus. Vmes opevaj njeno mednožje. Ne hiti, vztrajaj do njenega orgazma, razen če si bo vmes zaželela penetracije. Tudi potem ne hiti, govori ji, kako zelo si jo želel. Vse druge opcije, ki si jih naštel, ti očitno ne ležijo. Poleg tega bi lahko vsaka izmed njih prišla na dan. To bi ji dodatno zmanjšalo samopodobo in samozavest. Morda prineslo tudi konec zakona, ki ti kljub seksualnemu stradanju veliko pomeni. Da ne boš rekel, da ne kažem nobenega razumevanja zate in za tvoje razganjanje ... Nekatere moške razganja vse življenje. Mnogi pri tvojih letih in že prej – zaradi različnih razlogov, med katerimi je tudi zmanjšanje partneričinega libida – izgubijo zanimanje za seks. Pohvalil te bom, ker se nočeš sprijazniti s tem, da je vajin seks zdaj tako rekoč na nuli. Zakaj bi se veliko prezgodaj odpovedal temu največjemu užitku!? Tvoj cilj mora biti na novo osvojiti ženo, jo seksualno prebuditi. To bo najtežja med opcijami, ki si jih omenil, je pa edina dolgoročna. Mislim, da ljudje vse prepogosto, ko imamo probleme v zakonu ali razmerju, posegamo po najlažjih. Bom držal pesti zate!

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478