Zadovoljna.si
Par

Brane, pomagaj!

Rada se imava, a zaradi staršev ne bova nikoli par

Brane Kastelic
09. 07. 2012 11.57
1

Zdravo! Pišem ti, ker me zanima ... moško in predvsem najbolj realno mnenje ... mogoče tudi kakšen nasvet. Sem punca, stara 19 let. Že približno 3 leta sem s fantom, s katerim naj bi bila prijatelja le za seks. Prijatelja s potrebami. Ampak kar nekaj časa se dogaja, da preživiva čas skupaj tudi, ko nič ne delava, kar bi potrebe zadevalo. Ker pa so najini starši prijatelji in ker se poznamo od malih nog, se vedno večkrat zgodi, da imamo skupne večerje, kosila ... ko pa sva sama ... čeprav za sekundo ... me tudi drži za roke, boža, pove da me ima rad ... in tako dalje. Vedno pa trdi, da ne bova skupaj, ker mu je zaradi najinih staršev neprijetno ... Počasi sem sita, ker ne ve, kaj bi rad. Eden brez drugega pa ne zdrživa. Upam, da sem dobro razložila, za kaj se gre. Rabim te, ker za to, kar imava, ne ve nihče in sem morala nekomu to povedati/napisati. Diabolical

Par
ParFOTO:

Zdravo, Diabolical, to, česar niti slučajno ne razumem, je trditev tvojega »prijatelja za seks«, da »ne bosta skupaj, ker mu je zaradi vajinih staršev neprijetno«. Temu bi moji britanski državljani rekli »bulšit«. In natančno to je. Če so vajini starši prijatelji, bi jim bilo zaradi vajinega razmerja prej prijetno kot neprijetno. To je izgovor. Izgovor za ... kaj?
Seks prijateljstvo, ki so mu zelo dobro ime dali v ZDA, kjer seks prijateljem rečejo fuck buddies, seveda ni nič novega. Pri manjšini deluje, pri večini se prej ko slej začne zatikati, ker si eden ali drugi od vsega začetka ali pozneje želi več od tega, ker je zaljubljen/se zaljubi. Tvoj opis vajinega razmerja in tvoje besede kažejo na to, da nista »klasična«, kot ti praviš »prijatelja s potrebami« oziroma da si ti želiš in pričakuješ več od tega, saj praviš, da on ne ve, kaj bi rad, ti pa si tega sita. Žal mi je, vendar mislim, da on precej natančno ve, kaj bi rad od tebe. To je seks. Bojim se, da je ta tvoj tip eden tistih moških, ki mislijo, da ženska, s katero spijo, ni dovolj dobra zanj oziroma je neke vrste začasna rešitev za seks, dokler ne najdejo prave »rešitve«: žensko, kakršno si »zaslužijo«. To, da te drži za roke, boža, ti pove, da te ima rad ... ne služi drugemu kot temu, da te ohranja na neke vrste seks dežurstvu, ti daje upanje, da bo nekega dne vajino seks prijateljstvo preraslo v pravo razmerje.
Ga imaš rada? Si želiš, da bi bil tvoj pravi fant? Če si tega ne bi želela, me zelo verjetno ne bi spraševala za nasvet. Zato domnevam, da je tvoj odgovor na obe vprašanji pritrdilen. Če imam prav, čim prej ukini seks z njim in zahtevaj, da se izjasni: te hoče ali noče za pravo punco? Če te noče, ne ukini samo seksa z njim, ampak tudi njega.

Rubrika Brane, pomagaj! je namenjena vsem, ki so potrebni ... nasveta, ideje, seksa ... Svoje vprašanje nam lahko zaupate tukaj.  

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368