Zadovoljna.si
Par

Brane, pomagaj!

Seks brez kondoma je zame boleč

Brane Kastelic
25. 09. 2012 15.36
5

Lep pozdrav, Brane, sem precej mlad in še dokaj neizkušen. Pišem ti zaradi ene težave, ki se mi je zgodila nedolgo nazaj. S punco imava dokaj aktivno spolno življenje (čeprav sva še oba mlada). Ko imava spolni odnos s kondomom, lahko seksava brez težav, čim pa kondoma ni in ga poizkušam dati v njeno nožnico, me penis močno boli (predvsem pri glavici, kjer je kožica). Imava še en problem, ne najdeva nekako pravega položaja, ali lahko svetuješ glede položajev sedaj, ko sva že "začetnika"? Fižolček

Par
ParFOTO:

Fižolček! Tvoje vprašanje bom obravnaval kot posledico resnične težave, čeprav imam občutek, da me avtor(ji) vleče(jo) za nos (nekoč so rekli: vsak tele ima svoje vesele). Nisem še slišal za tvoj problem in ni logično, da te penis, predvsem pri glavici, kjer je kožica, močno boli, če seksaš brez kondoma (kar, mimogrede, ni pametno), ne boli pa, če seksaš s kondomom. Si hotel reči, da te močno peče?
Edino, kar mi pride na misel, ker si omenil kožico, je, da se ta lahko vname, poči ali se celo zoži in prinaša bolečine pri erekciji ... V vsakem primeru svetujem obisk pri urologu (tebi), pri ginekologu (punci) in pri dermatologu – specialistu za spolovila (obema). Pravi položaj zase bosta morala odkriti sama: klasični misijonarski (ona spodaj na hrbtu z razširjenima nogama, ti zgoraj s stisnjenima nogama oprt na komolca) je za začetnike najboljši in najenostavnejši. Prav tako leže na boku, od zadaj. Vaja dela mojstre: vse bo enostavnejše, Fižolček, ko boš postal Fižol.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478