Zadovoljna.si
Praznični seks

Brane, pomagaj!

Seksava vsak dan, a mu ni dovolj

Brane Kastelic
06. 12. 2012 15.53
6

Brane, zdravo! Malce sem pobrskala po tvoji rubriki in moram priznati, da mi je všeč. Zdaj pa vprašanje, dilema, kakor hočeš. V resni zvezi sem 5 let. S partnerjem sva po letih razlike dobro leto. Imam jih 25. Živiva skupaj, normalno je, da se tudi skregaš (na srečo zelo redko). Najin odnos štima, se ne zbadava z različnimi živalskimi vzdevki niti ne ponižujeva drug drugega. Seksava skoraj vsak dan. Razen med menstruacijo (takrat nimam želje). Ja, skoraj popolno razmerje. Zdaj pa, gleda porniče in si ga vrže na roko. Oprosti moji direktnosti, ampak tako je. Imam pa zelo podoben pogled na porniče kot ti. So prisiljeni, zaigrani in vse preveč (tvoje besede) popačijo samo spolnost. Verjamem, da je nekaterim to zanimivo in jih vzburja, ampak mene zanima, zakaj za vraga pri skoraj vsakodnevnem seksu še vedno drka?! Naj povem še to, da vedno seks začneva s predigro, nič ni na silo, uporabljava tudi pripomočke in menjava poze in da oba zelo uživava. Načela sem tudi ta pogovor, ampak nekako ne steče in se kar ustavi. Porniče sem našla po naključju, glede na to, da živiva skupaj, res ne moreš dolgo skrivati. Čisto po pravici, sem zelo samozavestno dekle, vendar mi to začenja zbijati samospoštovanje. Ker sva v zvezi že nekaj časa, pa me je malo strah, da se me bo prezasitil in bo rajši 'žulu na roke'. Morda boš ti našel odgovor, ker meni je že zmanjkalo razlage. Hvala in lep pozdrav. Eli

Praznični seks
Praznični seksFOTO: iStockphoto

Eli, zdravo! Ne delaj problema tam, kjer ga najverjetneje ni. 95 odstotkov moških, vezanih, samskih in tistih vmesnih, se samozadovoljuje. Jih drka, kot praviš ti! Kaj pa preostalih pet odstotkov? Preostalih pet odstotkov pa jih laže, ko pravi, da ne ... Eni to počnejo pogosto, drugi tu in tam, nekateri redno, drugi neredno. Nekateri si pri tem ne rabijo ničesar drugega kot roko ali dve, drugi si pomagajo z domišljijo, tretji s porniči: eni s slabimi, o katerih imam res slabo mnenje, drugi z dobrimi, ki so prave umetnine. Vse to je povsem nenormalno, Eli. Prepričan sem, da ti ni treba niti malo skrbeti: ker seksata skoraj vsak dan (razen med menstruacijo, ker nimaš želje), ker je vajin seks urejen in ima dobro zgradbo (predigra, nič na silo in tako naprej) in je pester (menjavanje poz, pripomočki in tako naprej), si ga zagotovo ne bo raje sam »žulu«, kot seksal s teboj. Če bi se branil seksa s teboj in bi ga raje kar naprej žulu ... To bi bilo nekaj povsem drugega.
Pogovor o žuljenju med ogledi porničev ne steče, ker velika večina moških nerada prizna. Nekateri zato, ker jim je nerodno (žulili naj bi jih fantje, ne pa pravi dedci ...), drugi zato, ker hočejo žuljenje ohraniti zase kot neke vrste svojo skrivnost, ki je del njihovega jaza, njihove »neodvisnosti«, tretji zaradi obeh teh razlogov. Ne žuli ga torej zato, ker bi bilo kaj narobe s teboj ali vajinim razmerjem (po tvojem opisu sodeč, je fajn in trdno). A ti bi vseeno rada vedela, zakaj ga ... žuli? Odgovorov je koliko hočeš. Zato, ker je to fajn. Za obujanje spominov na prvo ljubimko (roko)? Za spremembo in popestritev ... Navsezadnje sta skupaj (že) pet let. Bolje žuljenje pred porniči, kot da bi ga zamikala kakšna druga ženska. Prej sem namerno napisal, da imata urejen seks z dobro zgradbo seksa. Je morda preveč urejen in ima preveč trdno zgradbo? Včasih zapaše tudi neurejen in nezgrajen ''hitrec''. Izven postelje. Včasih tudi žuljenje. Ne samo kot del predigre, ampak od začetka do erupcijskega konca. Mu kdaj dovoliš, da si ga žuli, medtem ko se tudi ti samozadovoljuješ in ga na druge načine izzivaš (v seksi spodnjem perilu)? Stari pregovor pravi: če jih ne moreš premagati, se jim pridruži. Poiščita kakšen pornič, ki bo tudi tebi všeč, in mu »pomagaj«! Ne skrbi, uživaj v skoraj popolnem razmerju.
 

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404