Zadovoljna.si
Par

Brane, pomagaj!

Seksava vsak dan, tudi ko nočem

Brane Kastelic
23. 07. 2012 16.06
48

Živijo, Brane! Imam velik problem! S partnerjem se stalno prepirava, ker mu nič ne verjamem, ko mi pove, kje je, s kom je, kdo je vse zraven. Imava nekaj mesecev staro hčerko in živiva v svojem stanovanju. Preden sem zanosila, sva šla trikrat narazen, zaradi druge, ker ga je ovijala okoli prsta, in tudi zaradi njegovih prijateljev! On je dve leti mlajši od mene, poleg tega mi že od vsega začetka laže! Zlagal se mi je tudi, da ko sva bila drugič narazen, da z nekim dekletom ni imel nič, šele po enem letu mi je povedal resnico, da sta spala skupaj. Laže mi, da mu ni nobena druga všeč, da sem jaz za njega najboljša in najlepša ... potem pa, ko se enkrat spet pogovarjava resno o preteklosti, mi prizna, da dokler nisem imela trebuha, se ni zavedal, da bo postal očka in da me je bil zmožen tudi prevarati in da je imel veliko šans! Moti me njegovo laganje, čeprav se mi zlaže kako malenkost, da mu katera ni všeč, da je bil nekje pa sploh ni bil tam ... in zaradi teh njegovih laži mu ne zaupam več! Vedno, ko gre kam sam, se sprašujem, ali bo kako dekle tam, mu bo všeč, me bo prevaral, a se mi bo spet zlagal. Velikrat sva se že tako skregala, da je že spakiral obleke in hotel oditi, ampak sem mu vedno preprečila, ker ga ljubim, čeprav imava probleme! Seksava vsak dan, tudi takrat, ko meni ne paše, in se zaradi tega skregava in mu potem vseeno dam, samo da je tiho in da nisva več skregana! Zadnjič mi je priznal, da mu je seks najpomembnejši v zvezi in da vedno misli na seks! Včasih mu začnem malce nazaj zaupati, ampak potem se mi spet kaj zlaže in spet izgubim zaupanje vanj! Ne vem več, kaj naj naredim, čedalje bolj se mi dozdeva, da se me je naveličal in da bi rad šel k drugi. Pred mano naj bi imel spolne odnose samo z dvema dekletoma. Seks je sicer odličen, marsikaj preizkušava, tudi moško G-točko sem mu pokazala in zelo uživa v tem, celo malce preveč. Skupaj sva že 2 leti, s tremi presledki! Prosim, Brane, pomagaj mi z nasveti, kaj naj naredim!!! Strastna

Par
ParFOTO:

Živijo Strastna! Imaš po malem podoben problem kot »24-letna Lunca«, ki sem ji odgovoril pred kratkim (preberi si moj odgovor/nasvet). Podoben glede stalnega prepiranja, a precej večji, ker je tvoj fant, sodeč po tvojih besedah, zares velik lažnivec in ker mu ti – večkrat, ko se zlaže – manj verjameš. Življenje v dvoje z lažmi in nezaupanjem je velik k...aos! Kadar nekdo laže že o malih nepomembnih rečeh, to pomeni, da so mu laži že tako prešle v navado, da enostavno ne more živeti brez njih.
S tem, da kar naprej misli na seks, ni načelno nič narobe, saj večina moških zelo veliko ali kar naprej misli na seks.
Kaj pa s tem, da misli, da je »seks najpomembnejši v zvezi«? Za večino moških vsekakor je, Strastna, in mnogi se odpovedo »svobodi« in se odločijo za skupno življenje prej, kot bi se, če bi mislili na vse, kar to prinese, ravno zaradi seksa. Zato, da imajo seks vedno na dosegu ... ne ravno roke. Tudi mnogim ženskam je seks najpomembnejši. Če ne bi bilo tako, potem ne bi tako veliko razmerij razpadlo zaradi seksa, seksualnih problemov, seksualne nezvestobe. To sicer neradi priznamo, vendar je res: seks v bistvu je najpomembnejši v zvezi, posteljni problemi, od neujemanja libidov lahko uničijo tudi največje ljubezni. Po drugi strani pa samo seks in seksualno ujemanje ne zadostujeta...
»Seksava vsak dan, tudi takrat ko meni ni ...« pišeš. Ni lepo, da seksaš takrat, kot ti ni. Verjetno bi ti bolj ''pasalo'', če bi vse drugo ''štimalo''. Imam občutek, da po tej strani ne trpiš ... saj praviš, da je seks odličen in da marsikaj poizkušata. Prav to potrjuje moje besede, da samo seks in seksualno ujemanje ne zadostujeta ... za dobro razmerje, v katerem bi se človek moral počutiti srečen, ti oziroma vidva pa se ne.
Glavni problem so očitno laži in nezaupanje. Če ne bi imela hčerkice in če ne bi rekla, da ga ljubiš, bi ti rekel, da je vajino razmerje po treh prekinitvah v dveh letih, po večkratnem pakiranju oblačil, po vseh lažeh, ki ti jih je prodal, in po tvojem občutku, da se te je naveličal, brezveze nadaljevati, ker ne vodi nikamor drugam kot v začarani krog, v katerem se bo vse našteto kar naprej ponavljalo.
Mislim, da ne bo dovolj, če se usedeta, pogovorita in zmenita za novi začetek brez poklicanega svetovalca. Zato ti predlagam natančno to: skupen pogovor s strokovnjakom. Posebej zaradi njegovih laži. Če misliš, da te on ne ljubi več, utegne biti vse zaman. Vprašaj ga, naj ti pove, kaj čuti to tebe, in ali si sploh zares želi biti s teboj.

Rubrika Brane, pomagaj! je namenjena vsem, ki so potrebni ... nasveta, ideje, seksa ... Svoje vprašanje nam lahko zaupate tukaj.

KOMENTARJI (48)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368