Zadovoljna.si
Seks z žensko

Brane, pomagaj!

Sem srečno poročena, a si želim seksa z žensko

Brane Kastelic
20. 07. 2012 14.30
5

Brane, pomagaj!!! Poročena sem 15 let, imam tri otroke, najstarejši ima 14, najmlajša 2 leti. Ljubim svojega moža, dopolnjujeva se, imava pa eno težavo. Po drugem porodu se mi je pojavila želja po ženski. Po njenem dotiku, po njenem vonju, po mojih rokah preko njenih oblin, po njenih poljubih ... Pa sem bila prepričana, da je le faza. A kljub temu da je od prve želje preteklo že 10 let, sem opazila, da je ta iz dneva v dan močnejša. Prišlo je tako daleč, da se s težavo "posvetim" svojemu možu, ponoči in čez dan pa sanjarim le o ženskem dotiku. Mož postaja nejevoljen in počasi mi zmanjkuje "izgovorov"... Brane, pomagaj!!!! Lilly

Seks z žensko
Seks z ženskoFOTO:

Ojoj, Lilly, tvoja »le ena težave« ni majhna, posebej zato, ker te zaradi vse večje želje po ženski, ki očitno ni muha enodnevnica, če se je »porodila« pred desetimi leti, mineva želja po seksu z možem, ki je seveda »nejevoljen«.
Bolj kot jaz bi ti lahko pomagala ... ženska. Natančneje: seksualna izkušnja z žensko, med katero bi utegnila ugotoviti, da je to ... to, kar si zares želiš in ničesar drugega, ali da je to nekaj, česar si tudi želiš, ali pa celo, da to ni ... to in bo tvoja želja morda ugasnila. Dokler ne boš poskusila, ne boš vedela, ali si ali nisi ... saj veš, kaj bom napisal ... biseksualna.
Svet naše seksualnosti je po eni strani zelo enostaven, po drugi pa zelo kompleksen. So ljudje, moški in ženske, ki so izrazito heteroseksualni ali izrazito homoseksualni, in so ljudje, ki so nekje vmes: biseksualni. Romantično in seksualno jih privlačijo moški in ženske, enkrat bolj eni, drugič bolj drugi. Nekateri trdijo, da biseksualnost ne obstaja, da je neke vrste prikrivanje homoseksualnosti. To enostavno ni res! Za biseksualnost žensk lahko dam v ogenj več kot roko. Še kako obstaja! Na podlagi svojih izkušenj lahko rečem, da so tudi ognjevite ljubimke, ki imajo zelo rade moške in našega najboljšega prijateljčka, s katerim rade delajo čudeže, pa se tu in tam zelo rade posladkajo z žensko.
Drugače pa: si kaj razmišljala o tem, kaj bi lahko sprožilo to nenadno pa dolgotrajno željo po ženski, ženskih oblinah, vonju, dotikih? Si prepričana, da ni bila vedno v tebi in jo je samo nekaj sprožilo? Bi bilo kaj drugače, če bi bil tvoj mož veliko nežnejši, pozornejši, si vzel več časa za predigro (moški bi se lahko veliko naučili, če bi si tu in tam ogledali kakšen dober lezbični seks)?
Vem, da je lažje reči kot izpeljati, vendar ti svetujem, da diskretno ugotoviš, ali je to ... to (ali si biseksualna), in šele potem začneš razmišljati o vsem drugem, na primer o tem, ali bi se razkrila možu in mu predlagala, da bi se vama občasno pridružila ženska. Ni ti lahko! Srečno!

Rubrika Brane, pomagaj! je namenjena vsem, ki so potrebni ... nasveta, ideje, seksa ... Svoje vprašanje nam lahko zaupate tukaj.  

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368