Zadovoljna.si
Izguba nedolžnosti

Brane, pomagaj!

Sem še nedolžna in si močno želim seksa

Brane Kastelic
06. 11. 2012 08.47
1

Pozdravljeni! Stara sem 18 let, seksala še nisem, saj čakam na pravo osebo, vendar si to tudi zelo želim. Ne vem, kaj naj storim?! Naj poslušam svojo vest in počakam na pravo osebo, ali seksam že prej, saj si to želim in vsak dan fantaziram o tem ter se tudi sama zadovoljujem, zdaj bi rada poizkusila zares. Vendar me nekaj vleče nazaj in si vedno premislim. Potem mi je včasih tudi žal, da nisem, vendar sem vseeno zadovoljna, da tega nisem storila, saj mi nekaj govori, naj počakam pravo osebo. Punca

Izguba nedolžnosti
Izguba nedolžnostiFOTO: iStockphoto

Pozdravljena, Punca! Tako mlada in tako modra! Glej, absolutno razumem željo tvojega seksualno prebujenega telesa in fantaziranje o seksu. Nič ni bolj naravnega in normalnega kot je to. In kot je samozadovoljevanje, ki je fantastično nadomestilo za pravo stvar. Dvomim, da ima kaj drugega, kar počnemo v življenju, tako dobro nadomestilo. Razumem tudi to, da te včasih skoraj premaga poželenje, vendar ... in ta vendar je zelo velik in pomemben, se ne bi mogla bolje odločiti, kot si se, ko si se odločila počakati na pravo osebo. Ne gre za vest, slabo ali kakšno drugo vest, ampak zdrav razum, ki, ko gre za seks, rad popusti. Morda bi bil seks z nepravo osebo čisto v redu, vsaj po tehnični strani, posebej, če gre za seks z izkušeno osebo, vendar bi bilo vse drugo toliko slabše in manj vredno, in prazno, ko bi se strasti pomirile, posebej, če te ta neprava oseba, kar se rado zgodi, kmalu po seksu ali dveh, treh srečanjih v postelji ne želi več. Čisto nekaj drugega je, če se prvič (in pravzaprav vsakič) zgodi, da imaš to osebo fejst rada in ona tebe, in te potem tesno objema, te gleda z žarečimi očmi in ti reče: »Tako zelo te ljubim ...« Verjemi mi, da se izplača počakati. Kaj naj storiš? To, kar itak delaš, da krotiš svoje prebujeno telo. Obenem pa odpri oči in srce, pa boš nenadoma zagledala pravo osebo in ta tebe.

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404