Zadovoljna.si
Zaljubljen par

Brane, pomagaj!

Slovenka priznala: 'Občutek imam, da sem edina 22-letna devica na svetu!'

Brane Kastelic
05. 11. 2022 05.00
10

Pozdravljen Brane! Imam problem, ki se mi zdi vse večji ne zato, ker bi tako jaz mislila, ampak zato, ker vsi drugi, ki vedo zanj. Od dobrih prijateljic do mojega starejšega brata, ki ga je posredoval prijateljem, da bi mi ga pomagali rešiti. Kar nekaj mi jih je to že predlagalo. Najraje bi brata po nosu. Imam 22 let, moj domnevni problem pa je moje devištvo. Občutek imam, da sem edina 22-letna devica na svetu. Ker sem še deviška, me prijateljice, ki to vedo, ali zafrkavajo, ali pa mi govorijo, da sem trapasta, ker se šparam. Še bolj me zafrkava brat, ki sem mu pred časom naivno zaupala svoje deviško stanje, in njegovi prijatelji, ki jim je to sčvekal. Kličejo me Nedolžnica. In se mi ponujajo kot razdevičevalci. Problem z deviškostjo je povezan s starejšim problemom, ki sem se ga začela zavedati pri štirinajstih letih, ko sem postala nezadovoljna s podobo svojega telesa v ogledalu. Bila sem kar okrogla in imela sem največjo zadnjico in najmanjše prsi v razredu. Zdaj sem veliko bolj zadovoljna s svojo golo podobo v ogledalu, saj se je zaradi teka in tenisa zelo popravila. Zadnjico imam še zmeraj veliko, vendar je čvrsta, mišičasta in kar lepo izgleda. Pa tudi prsi so se pojavile, res ne prav velike, a so kar v redu. Vseeno me misel na to, da bi se slekla pred moškim, še vedno prestraši. Vseeno si seksa vse bolj želim, posebno takrat, ko se samozadovoljem, kar sicer rada počnem kar pogosto. Skoraj vsak dan. Z uspešnim izidom – saj veš, kaj mislim s tem. Eden od fantov v mojem teniškem klubu me očitno rad vidi. In me je po tenisu že vabil na pijačo, a sem vedno našla kakšen izgovor. Zelo všeč mi je, mislim, da sem že kar zaljubljena, vendar me je sram priznati, da sem devica. In že misel na to, da bi bila z njim gola, me zmrazi. Kaj naj naredim? Za vsak nasvet ti bom hvaležna. Nedolžnica.

Pozdravljena Nedolžnica!

Dve stvari pri tebi sta mi zelo všeč. Najprej to, da zaradi nezadovoljstva s podobami svojega telesa, čeprav si bila še zelo mlada, nisi obupala, ampak si "ukrepala" in s športom preoblikovala svoje telo. Zelo všeč mi je tudi to, da te deviškost ne ovira pri uživanju seksualnosti, in seveda to, da si pri tem "uspešna" (veš, da vem, kaj misliš), saj bo to v veliko pomoč, ko boš seksualnost začela uživati v dvoje.

Tvoja seksualnost je tvoja osebna, privatna zadeva, ki ne bi smela brigati nikogar, a ker si deviškost zaupala dobrim prijateljicam in bratu (tudi dobre prijateljice in bratje niso več, kar so bili), se lahko zafrkavanja in pritiska in vzdevka Nedolžnica rešiš zelo preprosto. Dobrim prijateljicam in bratu reci, da nisi več, ker imaš super fanta, pa boš hitro imela mir pred njimi. Ni veliko 22-letnih devic, vendar še daleč nisi edina. Mislim, da je kar nekaj mladih žensk po dvajsetem še deviških, ki pa tega ravno zaradi pritiskov in zafrkavanja okolje (kot so jih izkusila ti) ne obešajo na velik zvon. Seveda razumem tvojo vse večjo željo po seksu. In mislim, da je oder zanj že lepo postavljen.

Fant – tenisač te očitno zelo rad vidi in te vabi na pijačo po tenisu. Všeč ti je in če misliš, da si že kar zaljubljena, potem si. Sprejmi povabilo na pijačo, pokaži mu, da ti je všeč, spoznaj ga tudi zunaj teniškega kluba, in če boš ugotovila, da je v redu in zaupanja vreden fant, ki si želi biti tudi tvoj fant, se bo vse ostalo zgodilo naravno in spontano. Ne hiti z razkrivanjem devištva. Če si želi biti tvoj fant in je tudi on "že kar zaljubljen vate", mu bo všeč, da si še deviška, ko mu boš povedala, da si deviška zato, ker še nisi srečala moškega, s katerim si ga želela izgubiti.

Sem kaj pozabil? A ja, seveda, tvoje gole podobe v ogledalu, s katerimi si danes veliko bolj zadovoljna kot si bila pred leti. Naj ti zaupam nekaj: večina moških ima rada velike ženske zadnjice, posebej čvrste in mišičaste. Če ti misliš (ženske ste zelo kritične do svojih zadnjic pa tudi prsi), da kar lepo izgleda, sem prepričan, da imaš lepo oboje: zadnjico in prsi. Moški imamo rade vse prsi, od velikih do majhnih. Zato ne skrbi. Itak pa ta fant – tenisač - rad vidi. Na tenisu vidi veliko tudi tvojega športnega telesa. Pa še nekaj, kar sem najbrž že večkrat napisal, ti moram povedati: moški smo veliko manj kritični do golih ženskih teles kot ste ženske. Ženska golota nas tako prevzame in omami, da zaradi gozda ne vidimo drevja. Saj veš, kaj mislim s tem.

Samo še to: če boš ugotovila, da ta fant – tenisač morda vseeno ni tapravi zate, počakaj na naslednjega. Srečno!

Brane Kastelic - Zadovoljna.si
Brane Kastelic - Zadovoljna.siFOTO:

KOMENTARJI (10)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375