Zadovoljna.si
Spolnost

Brane, pomagaj!

Sram me je, ko me želi zadovoljiti s prsti in jezikom

Brane Kastelic
12. 06. 2012 14.06
0

Brane, zdravo, s partnetjem sva skupaj 26 let in imava 21 let staro hčerko. Pred rojstvom hčerke sva imela aktivno spolno življenje, želela sem si ga povsod in ob vsaki uri, zdaj pa, približno 5 let, mi seks predstavlja le "uslugo"partnetju, da je mir v hiši. Rada imam svojega partnetja in on mene tudi (predvidevam), vendar se mi ob misli na seks naredi tema in zbiram moč, da se to hitro konča. Večkrat se sama zadovoljujem in mi je lepo, vendar ne vem, zakaj me je sram pred partnerjem, ko me želi on zadovoljiti tudi s prsti in jezikom. Imaš odgovor zame? Hvala, Mersi

Spolnost
SpolnostFOTO: iStockphoto

Zdravo Mersi, po mojem imam kar dober odgovor zate, čeprav bi si želel, da bi mi sama zaupala več, kot si. To, da se ti naredi tema ob misli na seks in da si želiš, da se čim prej konča, zagotovo ni prijetno. Ne morem si niti predstavljati tega, da bi seksal samo zato, da je mir pri hiši oziroma samo zato, da bi ustregel partnerici. Ali da pri seksu ne bi užival. Že ob misli na seks ali pri pisanju o njem uživam.
Najprej se boš morala spomniti, kaj se je zgodilo pred približno petimi leti, da si seksa nisi več želela povsod in ob vsaki uri. To se ne zgodi čez noč. Nekaj, ali morda nekdo, je sprožilo to dramatično spremembo. Razmisli, spomnila se boš … Občutek imam, da te je nekaj začelo zelo motiti pri samem občevanju ali pri partnerju, o katerem praviš, da ga imaš še vedno rada. Si, ko si si ga želela povsod in ob vsaki uri, redno doživljala orgazem med občevanjem? Se je to dogajalo po primerno dolgi in domiselni predigri, ki se je morda z leti skrajšala in postala rutinska in so se zato orgazmi “razredčili”, obenem pa je usahnila tudi želja po občevanju? Samo ugibam, Mersi.
Eno izmed rešitev si omenila sama. To, da se večkrat samozadovoljuješ, je zelo dobro znamenje. Kot je to, da te partner želi zadovoljiti tudi s prsti in jezikom. To bova združila, premagala nesmiselni sram – skupaj sta 26 let! – in obnovila stare hiperseksualne čase.
Vzemita si čas in pozabita vse oblike seksa za na primer štirinajst dni (tudi nobenih ročnih del, prav?), da si ga bosta oba zelo, zelo želela. Določita datum, ko bosta ... Bližje, ko bo, bolj bosta oba neučakana in željna. Čakanje na dogovorjeni seks vzburja (že če se zmeniš zanj ob petih, ura pa je tri). Prav tako vzburjajo priprave. Omisli si novo seksi erotično perilo. Kupi dišeče svečke. Poskrbita za primerno mehko svetlobo v … spalnici ali kje drugje. In potem … potem mu pusti, da te zadovolji s prsti in jezikom. Morda te ne bo “sram” in boš sram lažje premagala, če se ne boš slekla. Hlačke je mogoče tudi samo odmakniti, posebej, če niso tesne in so na primer iz črne svile (meni najljubše, na primer). Vrni mu milo za drago, z rokama, jezikom in usti. Ne hitita. Igrajta se, božajta se, začnita in morda tudi končajta na kavču v dnevni sobi, ali stoje v kuhinji, ali pod prho. Ne občujta, dokler te ne bo zares zgrabila želja, ki se ji ne boš mogla upreti.

Rubrika Brane, pomagaj! je namenjena vsem, ki so potrebni ... nasveta, ideje, seksa ... Svoje vprašanje nam lahko zaupate tukaj.
 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399