Zadovoljna.si
Ne moreta zatajiti, da se neustavljivo privlačita.

Brane, pomagaj!

Srečno poročena bralka: 'Leto dni je trajalo, da sva se znašla skupaj gola ...'

Brane Kastelic
18. 03. 2023 05.00
0

Pozdravljen! Tako hvaležna bom moškega odgovora, zato že v naprej, Brane, tisočkrat hvala! Sem 38-letna mamica treh otrok. Resnično srečno poročena in močno zgarana od projektov preteklih let. Začelo se je že nekaj časa nazaj ... V sebi sem začutila silno potrebo po potrjevanju nasprotnega spola. In jo tudi dobila. Kljub otrokom in tempu se nisem nikoooli zapustila in tega, da dobro zgledam, se prekleto dobro zavedam! Ampak ne toliko, da ne bi potrebovala igre in seveda potrjevanja z nasprotnim spolom. Hočem igro, ves čas, intenzivno! Leto nazaj sem tako "naletela" na "pravega frajerja". Na večerni zabavi sva treščila skupaj. Ni me izpustil. Jasno je hotel stik ohraniti. Tudi on je lep, to ve, in bogat. Nevaren, ker nikoli ne veš točno, kje si. Leto dni je trajalo, preden sva se znašla skupaj gola ... Do takrat samo igra preko sporočil, 2x bežno srečanje ... Se je približal in umaknil. Kot da samo preverja, "če sem še za" in se je malo umaknil. Prvo srečanje se je končno zgodilo v avtu. Bilo je strastno, vroče, od sebe sem dala vse ... On pa prestrašen, malo zmeden in 'ni se izkazal'. Nato zmeda, umik in ponovno srečanje. Z moje strani akcija in strast, z njegove strast ja in 'slaba akcija'. Potem pa en dolg čustven večer, ko me je končno v miru zadovoljeval in bil noro nežen in ljubeč. In od takrat pogosto dopisovanje, srčki in naklonjenost. In še vedno nimam pojma, kaj bi rad! Nisem prepričana, da si me res želi, po drugi strani se mi 'kao' smili, ker je prestrašen in spet sem jezna, ker se igra. Včeraj sva se dobila in spet je bil zmeden in je rekel, da se mogoče dobiva jutri. In danes pravi, da ima gužvo. Pika. Samo to. Kaj za vraga se plete v tej moški glavi??? Zelo rada se igram z moškimi, brez milosti. Uživam, ko jih zmedem, tako ali drugače. V tem primeru je on zmedel mene!?? Prosim, prosim, prosim za odgovor, pomoč.

Pozdravljena! 

Veš, kaj sem najprej naredil, ko sem tvoje pisanje prebral do konca? Se vrnil na začetek, ker sem bil prepričan, da sem ali nekaj narobe razumel ali slabo prebral. Pa ni bilo ne eno ne drugo. Res si napisala, da si "resnično srečno poročena". Res? Če bi bila resnično srečno poročena, draga bralka, potem ne bi začutila silne potrebe "po potrjevanju nasprotnega spola" in te ne bi tako zelo potegnilo afero z "lepim bogatim pravim frajerjem", ki so mu dvigne ali ne/mu slabo stoji/mu prehitro pride (tri opcije, ker si napisala, da se prvič ni izkazal, drugič pa je bila slaba akcija), ali s kakšnim drugim frajerjem. Pa tak frajer! 

V njegovo opravičilo: morda ni navajen na to, da ženska tako "navali" (akcija s tvoje strani, vse si dala od sebe), in je rabil nekaj časa, da se je prilagodil, ali vsaj mir, da te je lahko zadovoljeval. Kakorkoli že: želela si samo moje moško mnenje o tem pravem frajerju, ki te je zmedel s svojim nevsakdanjim vedenjem: bi pa ne, ne bi danes, morda jutri, želi si te ali morda ne, prestrašen je, ti pa jezna. 

Kaj se plete v tej moški glavi? Kakšno "gužvo" ima? Jo dela morda stalna partnerica, zaradi katere je prestrašen? Različni moški se, tudi če nimajo stalne, različno odzivajo na akcijske ženske, ki takoj dajo vse od sebe (pokaži, kaj znaš!). Za nekatere ni nič boljšega, posebej če so tega vajeni, drugi pa, posebej če tega niso vajeni, bolj ali manj odpovejo. Mimogrede, zakaj se tako rada brez milosti igraš z moškimi? In uživaš, ko jih tako ali drugače zmedeš? Kaj s(m)o ti naredili? In kaj ti je naredil mož, s katerim si zares srečno poročena, pa vseeno čutiš potrebo po potrjevanju moškega spola? Ne zameri, ampak rad vi vedel, kaj se plete v tvoji glavi. Temu pravemu frajerju pa ne zameri, ker te je zmedel (kot ti rada zmedeš moške), saj malce poetične pravice nikomur ne škodi. Srečno.

Brane Kastelic - Zadovoljna.si
Brane Kastelic - Zadovoljna.siFOTO:

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368