Zadovoljna.si
Najstnica

Brane, pomagaj!

Stara sem 15 let in rada gledam porniče

Brane Kastelic
16. 07. 2012 12.35
1

Mojo starost lahko prebereš iz imena ... Sem še devica. Gledam veliko porničev, kar je predvsem značilno za fante, ampak mislim, da je enako tudi za nas punce, vendar tega ne upamo priznat. Zelo rada bi poskusila seks s punco, da bi videla ali sem lezbika ali ne, ker ko gledam lezbične porniče, sem takoj mokra pa potrebna. Kaj meniš ti o tem? Barby 15

Najstnica
NajstnicaFOTO:

Barbi 15, ajaj, komaj petnajst let imaš, pa gledaš veliko porničev. Nič nimam proti porničem, če so dobri, lepi in ... erotični (večina žal ni takšnih), vendar si ti za »gledanje veliko porničev« absolutno premlada. Premlada, ja, pa naj ti je to prav ali ne, čeprav so lahko dekleta pri petnajstih zelo različna: nekatere so še ful otroci, druge so že lahko čisto prave ženske. Pa veš, zakaj ni fajn, da tako mladi ljudje gledajo porniče? Zato, ker velika večina nudi popačene slike seksa, ki ga zreducira na pribijanje, nabijanje, zabijanje v različne odprtine....
A, kar je, tu je: gledaš veliko porničev. Tega verjetno ne moreva spremeniti, čeprav bova poskusila. Glede na vsebino tvojega vprašanja domnevam, da te porniči z mešanimi pari ne vzburjajo, »takoj mokra pa potrebna« pa si, ko gledaš lezbične porniče, v katerih je – čeprav znajo biti prav tako odbijajoči, posebej ob uporabi na primer dildov, ki spominanjo na dvoglavega udava, veliko več sestavin pravega seksa, objemanja, poljubljanja, ljubkovanja, čeprav v njih nastopajo samo ženske. Glej, morda se boš, ko boš »velika«, rada ljubila samo z ženskami, ali z ženskami in moškimi, ali celo samo z moškimi. Morda te lezbični porniči vzburjajo prav zaradi te opisane dodane vrednosti, porniči s pari pa ne, ker so tako zelo tehnični in udarniški, tu in tam pa celo dobesedno ogabni (vsem  razen nekaj revolveraškim rokodelskim pričenim teoretikom, ki sem jih opazil tudi med »komentatorji« - neznatna sitna mini manjšina, ki strelja v prazno, tudi z besedami).
Pozabi, vsaj začasno na porniče, takšne in drugačne, druži se s svojimi vrstniki, fanti in puncami, in počakaj na to, da se zgodi tisto, kar je ne samo pri tvojih letih najlepše: tisto, čemur pravimo ljubezen. Potem pa... poskusi.
Samo še to: stara dogma, da se samo moški seksualno odzivajo na vizualne dražljaje (na primer porniče) ne drži. Tudi ženske seksualno vzburjajo porniči, vendar imajo veliko boljši »okus« kot mnogi moški.

Rubrika Brane, pomagaj! je namenjena vsem, ki so potrebni ... nasveta, ideje, seksa ... Svoje vprašanje nam lahko zaupate tukaj.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368