Zadovoljna.si
18 letna devica

Brane, pomagaj!

Štirikrat sem imela spolni odnos, pa sem še vedno nedolžna

Brane Kastelic
08. 06. 2012 15.07
4

Živijo!!! Imam en resen problem!! Ne vem, kako naj začnem ... No, moj problem je takšen ... imam 16 let, kmalu bom stara 17 in ne vem, kaj je z mano narobe. Ali je kaj drugega. Že 4-krat sem imela spolni odnos in nisem nikakor mogla izgubit nedolžnosti!!! Ali je tu možno, da je ovira, ker sem bol okrogle postave???... Prosim pomagajte mi, da vem, pri čem sem !!! Hvala !!! L:P "Zaskrbljenka"

18 letna devica
18 letna devica FOTO:

Zaskrbljenka! Ali bi morda moral reči … zaskrbljenci?
Možno je, da gre za resnični problem, kot je možno, da se je skupina fantov – popolnih seks amaterjev zelo zabavala pri sestavljanju tega vprašanja.
Kakor koli že: bolj okrogla postava nima nobene zveze s štirimi poskusi izgube deviškosti (nedolžnost je nekaj drugega, a ne?). Imela si spolni odnos? Štirikrat? Kakšen pa je bil ta odnos? Več mi boš morala povedati, bolj natančno opisati dogajanje, da bom lahko povedal, pri čem si.
To, kar ti lahko povem na podlagi povedanega, je: če si imela penis v sebi, na neki način pomeni, da nisi več devica. Če hočeš povedati, da je deviška kožica preživela štiri prave spolne odnose, pri katerih je fant cel penis vtaknil v nožnico, imam zelo slabo novico, vendar ne zate, ampak za fanta, s katerim si imela odnose: ali ima zelo mehkega ali zelo, zelo kratkega, ali pa zelo mehkega in zelo, zelo kratkega.
Zakaj pa sploh misliš, da nisi izgubila deviškosti? Če tako misliš zato, ker ni bilo nobene krvi, ali zato, ker te ni nič bolelo, ali ker nisi čutila predrtja deviške kožice – se zgodi. Nekatera dekleta imajo zelo tanko deviško kožico. Kožica se lahko predre tudi pri samozadovoljevanju, če je v igri tudi nožnica, pa tudi celo pri kakšnem bolj energičnem športu.
So pa tudi zelo debele in trdožive deviške kožice, ki jih je težje predreti. Glej, res si mi povedala vse premalo, da bi ti lahko svetoval kar koli bolj konkretnega. Ne skrbi(te), vse bo v redu.

Rubrika Brane, pomagaj! je namenjena vsem, ki so potrebni ... nasveta, ideje, seksa ... Svoje vprašanje nam lahko zaupate tukaj.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404