Zadovoljna.si
Par

Brane, pomagaj!

Sumim, da je še devičnik. Kako naj ga pripravim do seksa?

Brane Kastelic
16. 07. 2012 12.20
1

Živijo, imam problem, ki me zelo muči in ne vem, kaj storiti. S fantom sva skupaj štiri mesece, nisva pa še imela spolnega odnosa. Star je 23 let, jaz bom pa kmalu 18. Sem sicer že imela spolne odnose, za njega pa nisem prepričana, ampak mislim, da sem mu prva punca. Zelo sva zaljubljena, imava se najraje na svetu, o tem sploh ni dvoma. Vsake toliko me oralno zadovolji, včasih sam od sebe, ponavadi moram pa sama pokazati, da si to zelo želim in mi takrat naredi samo uslugo. Ne vem, kako bi napeljala do tega, da bi prišlo do seksa in hočem, da bi si tudi on tega želel. Včasih razmišljam, da ga je mogoče sram, ali je premalo samozavesten glede tega. Vedno, ko mu to omenim, reče, da se nikamor ne mudi in da je še čas za to. Veliko krat, ko se mečkava, sva zelo strastna in se zelo vzburi tudi on, vendar se takrat umakne, ker kaže, da se boji seksa. Mogoče prav zaradi tega, ker še ni imel spolnega odnosa ... Zaradi tega ga ne bi nikoli zapustila, ampak mislim, da ženske to enostavno rabimo. Prosim, svetuj mi. Hvala, Zmedena

Par
ParFOTO:

Živijo, Zmedena (še ena)! Ni presenetljivo, da si zmedena, saj se tvoj 23-letnik vede povsem drugače, kot se približno 99,9 odstotka heteroseksualnih 23-letnikov, pa tudi drugih heteroseksualnih moških v takšni situaciji. Velika večina bi poskusila čim prej seksati s teboj, ne pa govoriti, da se nikamor ne mudi in da je še čas za to.
Seveda, Zmedena, »to enostavno rabite«, vsaj večina in večina moških nas je presrečnih, da je tako.
S tem, kar pravi tvoj potencialni ali verjetni devičnik (da se nikamor ne mudi in da je še čas za to), načelno sicer ni nič narobe, čeprav ... je nenavadno, da se moški pri teh letih brani seksa z očitno voljno mlado žensko.
Ne vem nečesa ključnega, ker tega nisi omenila: si se že »srečala« z njegovim penisom? Hočem vprašatI: si ga videla, čutila in imela vsaj v rokah? Če je pri 23 letih še devičnik in ga skriva, je možno, da ima ali bolj mičkenega, s katerim se ne želi osramotiti, ali pa orjaškega, s katerim te ne želi prestrašiti.  Morda ima problem s prezgodnjim izlivom.
Na začetku odgovora/nasveta sem poudaril, celo dvakrat, da se velika večina heteroseksualnih moških ne vede tako kot tvoj. Namerno. Morda pa ni povsem prepričan o svoji seksualni usmeritvi, čeprav te »včasih oralno zadovolji«, vendar – kot praviš – na tvojo pobudo.
Zdaj pa konkretno, da prebijeva led: poskrbi za to, da bosta skupaj preživela noč. V postelji. Gola. Organiziraj romantični večer ob nežni svetlobi in glasbi, popijta kozarec, dva vina, da se bo povsem sprostil, počasi ga zapeljuj, povej, kako zelo ga imaš rada in kako zelo si ga želiš in zvabi v posteljo, pa ti bo zjutraj vse jasno. Bodi pa pripravljena na katerega koli od scenarijev: od »minija« do  monstruma, od devičnika do geja ...

Rubrika Brane, pomagaj! je namenjena vsem, ki so potrebni ... nasveta, ideje, seksa ... Svoje vprašanje nam lahko zaupate tukaj.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368